zondag 22 juni 2014

Wk 2014 Wij houden van Oranje! Ooglook + Nailart


We zijn natuurlijk al door naar de 1/8 finales, maar we kunnen een WK look toch niet overslaan.
We gaan dit keer voor een hele subtiele oranje/goude winged eyeliner en zachte peachy lippen. 
Om er alsnog een feestje van te maken heb ik voor jullie een leuke nailart erbij gemaakt.
Laten we snel beginnen ! Dit is hem dan geworden. een hele subtiele winged eyeliner die van oranje naar goud gaat in een mooi ombre effect. Niet te heftig maar ook niet heel saai! Dit is extra mooi als je blauwe/groene ogen hebt, want hiermee springt die kleur er echt uit. Het is onwijs makkelijk om te doen en je hebt geen oranje eyeliner nodig, we doen dit gewoon met oogschaduw. Deze look maken we weer in vijf makkelijke stappen.


1. Om te beginnen brengen we een matte basis aan over heel het ooglid ( Ik zou voordat je begint wel een oogschaduwbasis aanbrengen zodat de look beter blijft zitten ). De oogschaduw die we hiervoor gebruiken is Shy uit het Undressed me too palette van MUA.

2. Uit het zelfde palette gebruiken we ook Lavish. Dit is een taupe kleur die prachtig is om de crease (arcadeboog)mee te definiëren. Dit breng je aan en daarna blend je het goed uit.

3. De laatste kleur die we gebruiken uit dit palette is Naked. Dit brengen we aan onder de wenkbrauw voor een mooie highlight.

4. We beginnen nu met de winged eyeliner. Pak een angled brush ( die je voor je eyeliner of wenkbrauwen) gebruikt bijvoorbeeld en maak deze een beetje nat. Ga dan voor een brons/oranje baked eyeshadow. Ik gebruik hiervoor een palette van de Action. Deze heet Nude. Maakt een winged eyeliner zoals jij dit zelf altijd doet. Voor een intens effect zou ik een paar lagen aanbrengen. 

5. Maak je angled kwast schoon en maak hem weer nat. Nu ga je met de gouden kleur vanaf het uiteinde van je eyeliner ( vanaf je neus zeg maar ) naar het midden toe. Hiermee krijg je een leuk ombre effect. Wat er nog op m'n kwast zit breng ik nog aan onder m'n waterlijn, doe wat mascara op en klaar is kees ! Hiermee ga je zeker scoren. 

Om de look helemaal af te maken kan je een subtiele oranje lippenstift gebruiken. Ik gebruik hiervoor Peachy Keen van Barry M en op m'n wangen gebruik in een oranje/roze gradiënt blush van EssenceVoor de nailart houden we het ook simpel met een ombre van glitters. Dit past goed bij de ooglook. 
Ik bracht twee laagjes aan van de Long lasting nailposlish van de Hema in 815. Als je oranje nagellak gebruikt kan ik wel aanraden om een base coat te gebruiken. Anders zien je nagels er na afloop uit alsof je al 50 jaar rookt haha. 

Daarna breng ik op de nageltoppen 1 laagje gouden glitters aan van Catrice 41 Two Million Dollar Baby en 1 laagje Bourjois 32 Vampire vanity aan. Als dit goed gedroogd is maak je het af met je eigen favoriete topcoat. Ik gebruik hiervoor de speedcoating van Ciaté.

En dit was hem dan ! Ik wens jullie morgen veel plezier en laten we hopen dat je we winnen!

Wat vinden jullie van deze look ?3 opmerkingen:

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3