donderdag 12 juni 2014

WK 2014 ooglook : Oranje going for gold !


Vandaag begint het WK van 2014 weer en morgen is ons oranje aan de beurt.
We moeten tegen ons grootste rivaal, namelijk Spanje! Arrrrgh, als ik denk aan 4 jaar geleden ben ik weer spontaan chagrijnig. We steunen ons oranje nu door dik en dun om die Spanjaarden op te vreten en daar hoort natuurlijk een vette ooglook bij. Hup Holland Hup!


Dit is de oogloog geworden. Oranje met een touch of gold. Die touch of gold staat natuurlijk voor het goud wat wij mee naar huis gaan slepen, tenminste dat hoop ik van harte. Ik vind het altijd zo gezellig als Nederland moet voetballen en wil dat ze daarom zo ver mogelijk komen in dit toernooi. 

Deze ooglook is te maken in 5 simpele stappen. Lees verder om te kijken welke stappen dit zijn...


Wat heb ik gebruikt voor de ooglook ? 

1 Als eerst het Essence 04 White oogpotlood als basis. Dit breng ik aan op de plaats waar ik het oranje zo fel mogelijk wil hebben. Dit breng ik dus aan in een soort hele vette cateye. Een soort van Amy Winehouse extreme haha.

2 Vervolgens druk ik de oranje uit het Flormar pretty compact kwartet eye shadow palette op het ooglid. Ik breng het overal aan waar het wit zit, want dat willen we natuurlijk niet terug zien.

3 In de binnenste ooghoek breng ik de peach kleur aan uit het All About Paradise palette van Essence. Dit gebruik ik als highlighter om m'n ogen wat opener te laten lijken. 

4 Als een na laatste breng ik een beetje goud aan boven het oranje. Dit goud komt uit het Undressed palette van MUA. Deze gouden kleur breng ik ook onder mijn ogen aan.

5 Het allerlaatste om deze look af te maken is een goede mascara en daarvoor gebruik ik Le Volume van Chanel.Tadaaaaa, met deze look zijn we helemaal klaar om die Spanjaarden te verslaan! 
Ik hijs me in m'n Supertrash jurkje en ben klaar om te gaan! Deze look is het mooist met een goede bronzer en een mooie gouden highlighter.

Wat vinden jullie van deze look? 


4 opmerkingen:

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3