dinsdag 10 juni 2014

Primark mini shoplog + outfit foto's


Tweede pinksterdag, ja het is leuk als je vrij bent. Maar wat is het toch ontiegelijk saai haha.
Ik besloot me daarom te vermaken in de Primark Zoetermeer, want een meisje kan nooit genoeg sieraden en kleding hebben toch ? Het is een bescheiden buit, maar ik wilde het graag met jullie delen. Een keertje geen make-up dus.


Ik begon met deze ringen. Ringen koop ik bijna nooit omdat ze bij mij altijd groen afgeven, maar deze vond ik zo leuk dat ik ze niet kon laten liggen. Ik ga ze met blanke nagellak insmeren om het "groene" te voorkomen. Hoop ik dan haha 


Dit setje ringen kan je look helemaal afmaken. De ring met het olifantje vind ik erg leuk! 
Ze vallen vrij groot, dus ik ga ze waarschijnlijk om m'n middelvinger dragen.
Dit setje kostte maar €2,50 !


Zo'n ring met grote turquoise ring heb ik al zo vaak in m'n handen gehad. Elke keer leg ik hem weer terug, maar aangezien deze ook maar €2,50 kostte kon ik hem niet laten liggen.
Deze zal prachtig staan een mooie witte outfit of een lekker simpel shirtje ! 


Item numero 3. Je kan gewoon niet genoeg basic shirt hebben. De laatste tijd was ik opzoek naar een goed grijs basic shirt. Deze ziet eruit alsof ik hem al 3 jaar heb, maar dat maakt hem even wat specialer vind ik. Deze kost €5,-Het laatste item heb ik maar even een outfit foto van gemaakt. Want deze was lastig om op foto vast te leggen zonder je hem aan hebt. Excuses voor mijn melkflesjes! Ik word nou niet echt bruin, al zit ik 6 jaar in de volle zon haha. Het is een heerlijk suuuuper lang luchtig vest met grote zakken. Ik vind in een korte broek lopen altijd een beetje eng vanwege die melkflessen van me, maar met zo'n lekker vest verdoezel je dat een beetje. Ik vind hem leuk! Het allerleukste van dit vest is dat hij maar €10,- kost. Koopje toch ?

Schoenen : Nike Roshe Run
Short : H&M 
Top : Hema 
Horloge : Fossil 
Oorbellen: Zara 
Haarband : Primark denk ik ( hij is al heel oud hihi )
Wat vinden jullie van de outfit post ? En moet ik dit vaker doen ? 4 opmerkingen:

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3