woensdag 25 juni 2014

OPI Pure Lacquer Nail apps


Een tijdje geleden had je bij de Big Bazar een actie met nail "stickers".
Twee voor vijf euro. Hoeveel deze van OPI in het echt kosten weet ik niet, maar ik vond dit een mooie prijs. Volgens OPI is het 100% echte nagellak in "strip/sticker" vorm die zorgt voor een instant manicure met basis, color en topcoat in één strip. Dat klinkt goed toch ? 
Ik heb er uiteindelijk drie mee naar huis genomen met een hele lieve sponsoring van m'n moeder. Ik heb deze voor jullie getest en je kan hier lezen wat ik er van vind. De gene waar ik voor heb gekozen zijn een zwarte versie met gouden kant glitter print ( Gold Lace ),  een beige, taupe/zilver en roze kant glitter print ( Pink/silver Lace )en als laatste en slangenhuid print met goud, bruin, roze en een subtiele glitter (Reptile). Er waren er nog veel meer, maar ik moest toch kiezen haha!


In de verpakking zitten 16 voor geknipte stickers voor op je nagels. 
Deze zijn in verschillende maten, want iedereen heeft natuurlijk andere nagels.
Als je lange nagels hebt doe je met zo'n verpakking 1x en als je wat kortere nagels hebt doe je met zo'n verpakking 2x. 


Op de achterkant staat dat het heel makkelijk te gebruiken is en hoe je dat moet doen. 
Als eerst zou ik je nagels goed schoon maken en een beetje buffen. Dit staat ook in de gebruiksaanwijzing en zorgt ervoor dat de stickers langer blijven zitten. 

Daarna zoek je welk mode het beste past bij elke nagels. Je haalt dan het bovenste doorzichtige folie eraf en dan haal je voorzichtig de onderste laag eraf. Je drukt de sticker vanaf je nagelriem plat over je hele nagel. Het overgebleven sticker duw je dan met een nagel van je andere hand naar beneden en daarmee verwijder je het heel makkelijk. Daarna kan je alle resten nog netjes weg vijlen. 
Zelf heb ik er nog een topcoat overheen gedaan om zeker te zijn dat het lang blijft zitten.


Dit is het uiteindelijke resultaat! Ik vind het heel leuk, vooral als je even geen zin hebt om elke keer je nagels te lakken want ze gaan super lang mee! Ze bleven een week lang heel mooi zitten en daarna begon ik ze een beetje zat te worden en wilde ik wat nieuws. Het eraf halen ben je wel even mee bezig en dat doe je gewoon met nagellak remover. 

Ik vind het heel leuk en bewaar de andere voor een speciale gelegenheid denk ik.
Dit omdat ze lastig te krijgen zijn, tenniste ik heb ze nog niet bij de Douglas zien hangen.

Sommige Big Bazar's hebben ze nog en daarom zou ik snel een kijkje nemen, want ik vind het een aanrader. 

Wat vinden jullie van deze OPI nail apps ?


2 opmerkingen:

  1. Wat leuk Kim. Ik heb zo iets nog nooit geprobeerd.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Grappig he ! Heb ze nog zien liggen van Essie bij de Big Bazar en ook met palmboompjes en ananassen bij Bershka, maar ik weet niet of die het zelfde werken natuurlijk haha :D

      Verwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3