vrijdag 27 juni 2014

Catrice Eye Brow Stylist


Ik gebruik al tijden de wenkbrauw poeder van Catrice. Dit vind ik echt één van de beste budget wenkbrauw producten op de markt. Maar ik heb om de één of andere reden altijd een soort kaal plekje in m'n wenkbrauw waar de poeder niet goed blijft zitten. Ik ging daarom kijken voor een wenkbrauw potlood om dit plekje in te kleuren. Ik nam van Catrice de wenkbrauw potlood mee naar huis omdat ik dacht dat dit het meest in de buurt zou komen van de kleur poeder die ik gebruik en om hem voor jullie te testen. 


Ik ging voor de kleur 020 Date with Ash-ton. Dit zou dus een bruinige kleur moeten zijn met een as kleurige ondertoon. Dit is precies wat ik zoek, want vaak hebben wenkbrauw potloden een rode ondertoon en dat staat heel onnatuurlijk. 


Het handige aan dit potlood is dat er aan de andere kant een borsteltje zit. Hier kan je de lijntjes mooi mee uitborstelen zodat je mooie natuurlijke wenkbrauwen krijgt.


De wenkbrauwpotlood zelf is niet zo'n  draai systeem maar gewoon een simpel potlood die je elke keer zelf moet slijpen. Hier ziet de kleur er god uit!


Op m'n hand zie ik dan helaas wel een kleine rode ondertoon. Hij is niet zo askleurig als dat ik zou verwachten. Wel is hij makkelijk om mee te werken en makkelijk te blenden met het borsteltje.
Ook gaat hij heel de dag mee, wat zeker een pluspunt is. Ik gebruik hem nu samen met m'n geliefde wenkbrauw poeder van Catrice. De poeder doe ik over het potlood heen zodat het rode een beetje verdwijnt.

De Catrice Eye Brow Stylist kost €2,49 en is te koop bij de Kruidvat en trekpleister.

Wat vinden jullie de beste budget wenkbrauw product ?1 opmerking:

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3