dinsdag 3 juni 2014

Flormar Revolution Perfect lipsticks


Afgelopen vrijdag bevond ik me weer in mijn favoriete shopstad Amsterdam.
En daar bevind zich natuurlijk de professional make up store : Flormar !
Ik kan het niet laten om daar altijd even naar binnen te glippen. 
Het is echt een walhalla als het gaat om nagellak en lipsticks. Ze hadden afgelopen vrijdag dan ook een leuke actie : 3 lipsticks halen, twee betalen. Dit klinkt natuurlijk als muziek in m'n oren. 
Ik nam er twee van de Revolution perfect lipsticks mee naar huis om voor jullie te reviewen.

De lipsticks van deze lijn moeten allemaal mat zijn en lang blijven zitten. Ik ben benieuwd..Ik heb voor jullie een prachtige roze paarse kleur en een prachtige nude/taupe/roze kleur in de aanbieding. Twee kleurtjes die voor mij heel erg opvielen. Ik draag de laatste tijd het liefst een mooie nude kleur of een kleur die echt van m'n lippen knalt. Daarom besloot ik voor R09 Cherry Revolt en R15 Incognito in Pink te gaan. 


We hebben hier de prachtig subtiele R15 Incognito in Pink. 
Het is een prachtige nude roze kleur die een beetje naar het taup neigt.
 Dit zul je terug zien in de swatches.


Omdat ik Heroine van Mac heel mooi vind en eigenlijk zoek was naar een betaalbare paarse kleur gooide ik gelijk R09 Cherry Revolt in m'n mandje. Heroine van Mac is echt een kleur die misschien niet bij iedereen zou staan en je moet ook heel veel lef hebben om het te dragen. Ik vond mezelf al lef hebben met Mac Candy Yum Yum en daarom wil ik niet zo snel 18 euro uitgeven aan een lipstick die ik misschien niet heel vaak durf te dragen. Dit leek me een goede oplossing, want het leek me een prachtig paarse kleur. Bij thuiskomst kwam ik er achter dat hij eigenlijk helemaal niet zo op Heroine leek, want die is veel meer paars met een blauwe ondertoon en een touch of pink. Cherry Revolt neigt meer naar een fel Magenta.


Dit zijn de swatches. Zoal ik al zei neigt de Incognito in Pink een beetje naar het taupe en Cherry Revolt naar Magenta.


Wauw  ! Echt my lips but better. Ik hou wel van dit kleurtje. Hij trekt gelukkig niet zo in de lijntjes en smeert heel soepel. Ook voelt hij niet droog aan, want je met matte lipsticks wel vaker hebt. Hij heeft wel een lichte shine, dus helemaal super matte vind ik hem niet.


Ook deze vind ik prachtig. Eigenlijk een beetje het zelfde als het verhaal hier boven. 
Hij trekt niet in de lijntjes en brengt makkelijk aan. Hij is niet droog en heeft ook een lichte shine. 
Deze geeft ook een goede stain af. Na een etentje bij sumo moest ik hem wel even bijwerken, maar allebei de lippenstiften gaan zo'n 4 a 5 uur mee. 


Nog even een full face foto om goed het resultaat te zien. Ik vind ze prachtig en ben blij dat ik ze kan toevoegen aan m'n collectie. Ze kosten allebei €7,95. Dit vind ik wel een schappelijk prijsje voor zulke mooie lippenstiften. 

Voor de dierenliefhebbers onder ons heb ik goed nieuws : Flormar test niet op dieren ! 
Dat is altijd fijn om te horen toch ? 

Flormar is te krijgen in de Kalverstraat in Amsterdam

Wat vinden jullie van deze kleuren ?2 opmerkingen:

  1. Wauwie! Ik heb nog niet zoveel van Flormar maar ik ben wel fan haha!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Snel weer terug naar Amsterdam haha :D Elke keer verzamel ik weer een beetje

      Verwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3