dinsdag 5 augustus 2014

Moroccan Argan Oil van de Kruidvat


Maroccan Argan Olie, ook wel het goud uit Marokko genoemd. 
Dit is een olie die voor veel doeleinde te gebruiken is. Bijvoorbeeld voor je huid, haar nagelriemen.. Noem het maar op. Dit gouden goedje bevat heel veel vitamine E en is een goede moistorizer ( kan even niet meer op het Nederlandse woord komen haha ) 

Argan olie is best zeldzaam en daarom is het onwijs duur. Gelukkig vond ik een budget versie! 
Of hij net zo goed is als alle dure Argan olie's kan ik helaas niet testen, maar ik ben benieuwd of deze van de Kruidvat de moeite waard is. 


Deze Argan olie is speciaal voor je haar. Ik heb krullen en daarbij komt kijken dat je haar al heel snel super droog en pluizig is. Aaahhh, ik heb echt een haat liefde verhouding met m'n krullen. Volgens de Kruidvat zorgt deze olie voor Intensieve glans en soepheid voor droog en pluizig haar. Ik ben benieuwd ! 


Het flesje bevat een een handig pompje waarmee je goed kan doseren. 
Ik heb voor mijn haar best veel nodig, maar als je een kort koppie heb dan is dat natuurlijk niet nodig.


De Argan olie is heeeel vloeibaar. Hier moet je wel mee oppassen, want als het eenmaal op je kleding zit krijg je dit er heel moeilijk uit. Nadat ik het tussen m'n handen heb verdeeld breng ik het aan in de punten van m'n haar. Ik breng het absoluut niet aan vlak bij m'n hoofdhuid, want dit zorgt voor een effect alsof je al 3 weken geen douche hebt gezien.


Dit is het uiteindelijke resultaat. Ik breng het aan wanneer m'n haar nog vochtig is. 
M'n haar krijgt een prachtige glans. Pluizig blijft m'n haar nog wel een beetje. Maar dit is niet te vermijden met m'n krullen. Stiekem had ik wel liever dat de olie wat dikker was, omdat ik dan het idee hebt dat het effect langer blijft zitten. 

Ik ben wel tevreden met dit product. De Argan Olie van de Kruidvat kost €2,99 voor 150 ML, wat ik een prima budget prijs vind! 

Hebben jullie wel eens Argan Olie gebruikt ?


10 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit! Mss rare vraag maar ruik die lekker? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Geen rare vraag hoor haha. Hij heeft een heel subtiel zacht geurtje. Het is niet heel erg aanwezig :-)

      Verwijderen
    2. O oke ;-) vaak hebben argan producten zo'n heerlijke geur! Ik ga de volgende x bij de kruidvat toch eens ruiken! Thanks Kimberley ;-) Xx

      Verwijderen
  2. ik had laatst ook een Argan olie van het Kruidvat voor mijn haartjes, vond het het verassend fijneffect hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja zeker ! Het ziet er heel snel uit alsof je uren bij de kapper hebt gezeten haha

      Verwijderen
  3. Klinkt als een fijn product! Ik gebruik zelf al een hele tijd de Mythic Oil van L'Oréal, deze vind ik schitterend, maar hij kost natuurlijk wel wart meer. Misschien is dit wel een goede budgetvariant. Oh en ik heb al een olie van Kruidvat gehad die dikker was, en dat was helemaal niet fijn in mijn haar. Hetplakte onzettend en m'n haar was zwaar en moeilijk in model te brengen. Voor mij dus liever dunne vloeibare olies ;-)

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Voor mij was die dikke van de kruidvat wel wat fijner vanwege m'n krullen haha. Ben benieuwd naar die van L'oreal ! Liefs :)

      Verwijderen
  4. Ik heb het eerlijk gezegd nog nooit gebruikt, ik probeer altijd zo weinig mogelijk te gebruiken voor mijn haar omdat het zo snel vet word. Ik ben er wel erg benieuwd naar geworden, wellicht probeer ik hem toch is :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja daarom moet je het ook nooit vlak bij je hoofdhuid aanbrengen. Ik zou het idd alleen in de puntjes gebruiken. Gelukkig kost deze maar 3 euro. Proberen waard haha :D Liefs

      Verwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3