zondag 24 augustus 2014

Catrice Ombre Topcoat


Het is weer lang geleden dat ik een nagellakje heb gereviewd.
Een tijdje geleden kwam ik elke week wel thuis met 3 paar nagellakjes, maar de laatste tijd vind ik het allemaal toch niet zo bijzonder. Op vele blogs had ik al iets gelezen over de Ombre topcoat van Catrice. Sommige heel lovend en sommige vonden het maar niks.. Ben je benieuwd wat ik er van vind ? Lees dan snel verder...

De Ombre topcoat is een topcoat die er voor zorgt dat je je nagellak een tintje donkerder kan maken. 
Hiermee kan je dus heel makkelijk een ombre effect creëren. Volgens Catrice werkt dit het beste op lichte nagellakjes, maar dit kunnen wel alle kleuren van de regenboog zijn. 


Zoals je ziet op de foto is de vloeistof een beetje rood. Ik ga er dus vanuit dat dit het mooiste zou zijn op een roze lakje en dat wilde ik dus ook proberen. De substantie is heel waterig, maar droogt best snel op. Je kan dus snel verder met je volgende laag! ( Helaas was m'n duim een beetje mislukt zoals je ziet haha ) 


Ik besloot voor een roze nagellakje van Catrice te gaan. Deze is denk ik net iets te donker om het mooi te laten lijken op een foto. In real life ziet het er een stuk beter uit! Ik en m'n fotocamera zijn soms niet echt beste vriendjes haha! Op m'n wijsvinger heb ik geen topcoat aangebracht, de andere hoeveelheden staan op de foto. 


De nagellak laat als je goed kijkt een streperig effect achter. Op roze nagellak zie je dat wat minder vanwege de rode ondertoon, maar ik denk als je hem op lichtblauwe nagellak aanbrengt, dat je dat best wel goed ziet. Desalniettemin vind ik dit een leuke toevoeging tot mijn collectie! Als je me volgt op instagram ( kmbrlee_beyoutiful) zal je zeker foto's voorbij zien komen met meerdere kleuren nagellak. 

Conclusie : Hij is wat streperig, maar ik vind het zeker een leuk effect! 

Catrice Ombre Topcoat kost €2,99 en is te koop bij de Kruidvat en Trekpleister. 

Wat vinden jullie van deze topcoat ? 


3 opmerkingen:

 1. Niet helemaal wat ik er van verwacht had, maar bedankt voor deze review :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het effect is minder heftig dan ik verwacht had. Leuke blog heb je trouwens! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In het ect zie je het effect wel beter hoor 😊 had een iets te donkere nagellak gekozen haha. Dankje voor het compliment !! X

   Verwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3