donderdag 14 augustus 2014

The Lipstick Tag
Hoeveel Lipsticks heb jij in je collectie ?

Nou, mijn lippenstiften liggen een beetje overal en nergens haha. Maar als ik degene tel die bij m'n make up tafel liggen zijn het zo'n 35. Valt best mee toch ? 

Hoe berg jij je lipsticks op ?

Ik heb een doorzichtig glazen doosje van Xenos, maar die zit nu dus vol. Tijd voor een nieuwe ! 

Wat was je allereerste lipstick en hoe oud was je toen ? 

Vroeger pikte ik altijd lippenstiften van m'n moeder. Ik kan me nog wel een hele foute wit/roze parelmoer lippenstift van de Hema herinneren. Hoe oud ik was kan ik me niet meer herinneren..

Heb je wel eens een lipstick opgemaakt en zo ja welke?

Nee nog niet! Al gaat Angel van MAC best hard. Wat is je lievelings lipstick en welke heeft het mooiste hulsje?

Mijn lievelings lipstick is denk ik Candy Yum Yum van MAC. Dit was m'n eerste MAC lippenstift en dat vond ik toch heel bijzonder. De mooiste huls is denk ik één van KIKO, die is zo mooi rose goud met een heel grappig klik systeem.Wat is je lievelings budget lipstick ?

Ik heb eigenlijk meer budget lippenstiften dan high end. Ik vind Catrice een heel goed merk, maar ook flormar.. Al zijn die misschien wel iets duurder dan echt budget. Welke lipstick draag je het meest in het dagelijks leven ( Bijvoorbeeld naar werk of school) ?

Angel van MAC en Mutine van Chanel. Deze zijn lekker nude en passen bijna overal bij. Voor welke lipstick heb je het meest moeite gedaan om hem te krijgen ? 

Ik heb nog nooit echt moeite hoeven doen voor een lippenstift. Stiekem wilde ik Dodgy Girl ( Kelly Osbourne ) van MAC wel graag, maar die heb ik niet weten te krijgen. Candy Yum Yum is er wel één waar ik lang over na heb moeten denken, wat zeg nou zelf .. 18,50 is gewoon veel geld voor een lippenstift! 


Wat is je grootste miskoop en waarom ? 

Hmmm, ik heb echt een donkerbruine lippenstift van h&m... Tja, in de winter was dat super bordeaux rood helemaal in, maar deze is het net niet. Gelukkig kostte hij maar zo'n 4 euro. Daarnaast heb ik er 1 van Estée Lauder.. die kleur is gewoon een twijfel geval. Maar de huls maakt en heleboel goed!

 Welke lipstick staat er zeker nog op je verlanglijstje ? 

Ik zou nog zo'n hele mooie Chanel lippenstift hebben ( Degene waar Chanel ook ingedrukt staat) en Yves Saint Laurent Rouge Volupté.. Gewoon alleen al voor die huls. My gosh wat een Eyecatcher.
En daarnaast zou ik praktisch heel de collectie van MAC. Als ik de loterij toch eens win.....


Deze tag is niet van mij en jullie mogen hem natuurlijk overnemen! Laten jullie weten wanneer jullie de tag ook hebben gedaan ? 

Follow my blog with Bloglovin en Facebook !

4 opmerkingen:

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3