woensdag 13 augustus 2014

MAC Pigments in Blue Brown & Melon


Tja, ik weet dat het nog geen week geleden is dat ik over het Mac Vanilla pigment schreef. Ik ben inmiddels verslaafd aan de pigmenten van Mac ! O my gossssshhh wat zijn ze mooi.
Ik besloot nog twee travel sizes te halen nadat ik wat blogs had afgezocht welke pigmenten een echte musthave zijn. Best wel slecht voor me zo'n Mac Store in Den Haag, hihi. 
 Lees snel verder om te lezen wat ik er van vind ! 


Blue Brown stond gelijk op m'n wishlist. Deze zou heel bijzonder moeten zijn. 
Een rood bruine kleur met een blauwe gloed. Daarnaast zij de verkoopster dat Melon ook heel mooi bij me zou moeten staan.. Oh well... Dan koop ik die toch ook! Ze gingen dus allebei mee naar huis. 


Het zijn allebei de travel size en bevatten 2,5 g. Daar doe je vrij lang mee, want met een klein beetje kom je al heel ver. De prijs voor de Sized to go pigmenten zijn €10,-. Dit vind ik een prima prijsje, want zo probeer je toch sneller meer pigmenten uit. Zijn jullie ook zo benieuwd naar de swatches ? 


Like .. O MY GOD! Die swatches zijn prachtig ! Brown Blue springt er zeker uit.. It's like a mermaid. Maar onderschat Melon ook niet. Dit is een prachtige warme peach kleur. De ene keer is hij roze/oranje en de andere keer is hij goud. het is maar net hoe je hem houdt. Ik ben serieus verliefd en zal heel vaak naar deze pigmenten grijpen. Ik heb voor allebei de pigmenten een aparte ooglook gecreëerd.

MelonMelon is echt prachtig voor een everyday look. Het is een hele mooie zomerse look, maar ik ga deze zelfs in de winter vaak dragen denk ik. De verkoopster van Mac had gelijk.. hij staat mij erg goed, al zeg ik het zelf haha ! Over naar Blue Brown

Blue BrownIk kan gewoon niet stoppen met kijken naar dit mooie pigment. Het is een beetje zo'n Beyoncé kleur..
Hij zou haar echt prachtig staan haha. Ik voel me ook helemaal pretty met dit pigment op m'n ogen.
Dit is misschien niet voor een everyday look, maar als je hem licht aanbrengt geeft het net dat iets extra's aan je look. 

Bij allebei de looks heb ik voor de crease nog een andere palette gebruikt. Bij Melon is dit het MUA undress me too palette en bij Brown Blue is dit het Oh So Special palette van Sleek. Ook heb ik bij allebei de looks Vanilla gebruikt als highlighter. 

De Sized to go pigmenten zijn verkrijgbaar in Amsterdam en Den Haag of via de website en kosten €10,-

Wat vinden jullie van deze pigmenten en de looks ? 


4 opmerkingen:

  1. Ik snap wel dat je er naar blijft kijken, aah ik wil ze ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow prachtig! Had ze niet zo mooi verwacht toen ik ze in de potjes zag zitten. Nice!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3