dinsdag 12 augustus 2014

Catrice MATTraction


Het moment dat ik de Kruidvat inliep en zag dat er al een groot deel van de nieuwe collectie van Catrice al aanwezig was, maakte m'n hart wel een klein sprongetje. Ik moest me een beetje inhouden, maar aangezien ik al een tijdje opzoek was naar een budget rode lippenstift met blauwe ondertoon kon ik MATTraction niet laten liggen.MATTraction is echt een fel rode kleur. Het is een beetje out of my comfort zone, maar hij is echt prachtig. Zoals de naam al zegt is het een matte lippenstift. Matte lippenstiften zijn bij mij sowieso al favoriet,want deze moet je veel minder vaak bijwerken. Wat ik zo mooi vind aan deze lippenstift is de blauwe ondertoon, hierdoor lijken je tanden lekker wit! Over naar de swatches..


Hallooooo hee ! Dit was echt één "swipe" ! Dit pigmentatie is echt fabulous!
Check die mooie blauwe ondertoon. Ik kon echt niet wachten om deze te dragen. 


Voor de blauwe onderoon vind ik hem nog vrij warm eruit zien ! Maar hij staat prachtig en dekt echt geweldig. Als ik wat meer lef heb zou ik deze wel heel vaak kunnen dragen. Omdat er vorige keer naar gevraagd werd heb ik nu ook maar een full face foto hieronder !


Ja, ik ben wel enthousiast ! De lippenstift staint goed en blijft daardoor lang zitten. Na een grote maaltijd zie je wel wat slijtage, dus dan moet je hem even bijwerken. Ondanks dat hij matt is, droogt hij je lippen niet uit en zijn zelfs je velletjes niet zichtbaar. Wel raad ik altijd aan om je lippen even te schubben. Hiervoor gebruik ik zelf de lipscrub van Lush.

De lippenstift komt uit de nieuwe collectie van Catrice en kost slechts €3,99.
Prima prijs voor zo'n mooie lippenstift ! 

Dragen jullie vaak rode lippenstift ? 3 opmerkingen:

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3