donderdag 28 augustus 2014

KIKO Ace of Diamond Lipstick


Een paar dagen geleden was ik 2 dagen in Oberhausen Centro.
Daar heb je een prachtige Kiko winkel zitten en ik kon het dus niet laten om even naar binnen te gaan. Ze hadden een prachtige nieuwe limited edition collectie  genaamd Daring Game. Een prachtige collectie al zeg ik het zelf! En ik heb ook spijt dat ik niet meer heb meegenomen. Gelukkig heb ik één van de prachtige lippenstiften weten te scoren.  Benieuwd welke het is ? Neem dan snel een kijkje....

De kleur die ik mee naar huis nam is een prachtige perzik roze kleur genaamd Dainty Oleander Rose.
Holy moly wat een naam zeg! Ik moet zeggen dat ik het altijd wel waardeer als ze een naam hebben, maar deze vind ik wel heel apart. Het zal wel wat met games te maken hebben haha.
Het doosje waarin je hem mee krijgt is echt prachtig! Deze komt echt bij m'n collectie van : Te mooi om weg te gooien doosjes. 


De huls zelf is ook heel chique. Een prachtige wit gouden huls ( niet echt natuurlijk, maar je snapt het idee ). Hij doet me een beetje denken aan de stylo van Flormar, maar dan mooier.
Volgens de website van kiko moet het een Creamy Demi matte kleur zijn. Waar Demi voor staat weet ik niet, maar gok dat ze misschien Semi bedoelen ? 


De kleur is echt een every day kleur. Ik hou er wel van! Ik pak toch het meest lief roze kleurtjes.
Volgens Kiko moet deze lippenstift je volle en prachtige smooth lippen geven. Ik ben benieuwd! 


De kleur is heel mooi! Beetje oud roze met een perzik touch. Het is inderdaad een vrij matte lippenstift met een hele lichte shine. Dit heeft meestal wel mijn voorkeur. Dit is 1 veeg met de lippenstift, dus de pigmentatie is dik in orde.


De swatch op m'n lippen. Ja, het is prachtig warm roze. Hij voelt heel smooth aan en droogt je lippen niet uit. Hij is makkelijk aan te brengen, maar of me lippen er echt voller van lijken durf ik niet te zeggen. Ook gaat de lippenstift  vrij lang mee. Zo'n 5 a 6 uur zeker wel. Tenzij je een hele grote maaltijd naar binnen werkt, dan krijg je wel wat slijtage haha.


Ik ben heel tevreden met deze lippenstift. Echt super duper budget is het misschien niet. De lippenstift kost namelijk €7,90... Maar dat is hij dubbel en dwars waard. 
De lippenstift is in 6 kleuren te verkrijgen op de kiko website of bij kiko zelf. 

Wat vinden jullie van deze kleur ? 


1 opmerking:

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3