maandag 14 juli 2014

Swan Market


Zondag liep ik de stad in toen ik opeens op een hele leuke markt terecht kwam. 
Ik wist niet eens dat er een markt was en besloot even een kijkje te nemen. En leuk dat het was! 
Ik keek mijn ogen uit en ik wilde het heel graag met jullie delen. Deze markt heet de Swan Market en is meerdere malen per jaar op verschillende plekken te bezoeken.


Wat is de Swan Market volgens hun website ? 

Swan Market is een lifestyle markt, waar een erg divers creatief aanbod te vinden is. Handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, betaalbare kunst en toffe interieur items worden aangeboden door de creatieve deelnemers van Swan Market. Naast al het shop-plezier word je verwend met (h)eerlijke eten & drinken, aangeboden door authentieke Food trucks en live muziek van opkomende tot gerenomeerde artiesten.

 Nou en als ik ergens wel fan van ben is het wel Vintage, DIY, eten, fashion enz. Ik voelde me even helemaal gelukkig haha ! Ik heb wel drie rondjes gelopen en ook een aantal leuke dingen mee naar huis genomen. De meeste stands hebben ook een webshop en ook die zal ik met jullie delen.


Even een voorbeeldje van het eten wat je daar hebt. Dit was een glutenvrije witte chocolade kokos bol. Het is echt één van de lekkerste dingen die ik ooit heb gegeten. Stiekem wilde ik er nog één halen, maar omdat ik denk dat het niet heel goed is voor de lijn heb ik het maar niet gedaan. En spijt dat ik heb joh haha !

Nu over naar één van m'n favo stands : 

Ish Jewels 




Ik ben net een ekster, want toen ik voorbij deze stand liep moest ik even kijken. Ze hadden echt prachtige oorbellen, armbanden, ringen en kettingen. Ze worden allemaal gemaakt van prachtige edelstenen. Niet één is natuurlijk het zelfde en ze hebben allemaal een eigen betekenis. Dat maakt het allemaal zo bijzonder natuurlijk.  De sieraden worden met de hand gemaakt in Nederland en ik was serieus verkocht. 


Van mijn stiefvader ( klinkt zo lullig, maar zo noem je dat haha ) kreeg ik deze prachtige ketting.
Turquoise en goud vind ik altijd een prachtige combinatie voor van de zomer. Hij heeft een lange ketting en de sluitingen zijn gemaakt van hypoallergeen materiaal. ( Dat is lood en nikkelvrij ) Dat is voor mij heel gunstig, want ik krijg altijd flinke uitslag van nikkel. 

Wat voor steen het precies is durf ik niet helemaal te zeggen. Na onderzoeken op de site denk ik dat het Agaat is. Correct me if i'm wrong! 



Het leuke aan ISH Jewels is dat het gewoon een webshop is! Jullie kunnen deze prachtige soorten kettingen gewoon kopen vanuit je luie stoel. Vanaf €10,- hoef je zelfs geen verzendkosten te betalen. Dik pluspunt toch! 

Wil je ook wat bestellen of gewoon even een kijkje nemen, dan kan dat HIER <---

Andere leuke shops


Hier een foto van alle stands die ik ook erg leuk vond! Jullie zouden er zeker een keer een kijkje moeten nemen. Meesie is meer interieur en de rest is allemaal sieraden enz. 
Het armbandje hieronder komt van Elegance. De tekst Imagine vind ik altijd heel mooi!


Ik vind de Swan Market zeker een aanrader. En als hij bij jouw in de buurt is zou ik zeker een kijkje nemen. Om te weten waar hij de volgende keer is moet je even HIER klikken. <--- Klikkedieklik

Zijn jullie al eens op de Swan Market geweest ? Zo ja, wat vinden jullie ervan ?


2 opmerkingen:

  1. Ik was het helemaaaaaaaaaal vergeten :O... Ik wilde er zo graag heen.
    Gelukkig komt is die er 10 augustus weer :D
    Ik vind je ketting trouwens prachtig. Goud en turquoise is een pracht combinatie.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. jaaaa was echt super leuk! :D Hij is ook over 2 weken in Rotterdam volgens mij!

      Verwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3