woensdag 9 juli 2014

WK Look + Nailart


Hebben jullie de wedstrijd van gisteren gezien? Waarin Brazilië werd vernederd door Duitsland ? Nou dat gaat ons vanavond niet gebeuren! Wij zijn er helemaal klaar voor om die Argentijnen te verslaan toch ? We scoren in ieder geval een paar punten met deze ooglook en nailart. Lets begin !


Dit is de ooglook van vandaag. We gaan vanavond proberen door te gaan naar de finale en daarmee gaan we hopelijk voor goud!  We gaan daarom vandaag het goud combineren met oranje in een soort ombre look. Iets wat niet "te" is en je misschien zelfs wat vaker kan dragen!


1. We beginnen met een matte bruine kleur aan te brengen in de arcadeboog. Ik gebruik hiervoor de matte kleur uit het MUA Undress me too palette. Blend dit goed uit met een blending brush. Breng deze kleur ook aan onder je oog. ( Net onder je waterlijn ) 

2. Hierna brengen we vanaf de binnenkant van het oog tot ongeveer het midden van het bewegende ooglid de oranje kleur aan. Blend dit goed met de arcadeboog kleur.

3. Hierna gaan we over op het goud. Hiervoor gebruiken we de 2e kleur in het MUA Undress me too palette. Ook deze blend je goed met de arcadeboog kleur en met het oranje. Als je arcadeboog kleur een beetje is vervaagd breng je deze even opnieuw aan. Bij je traanbuis breng je ook wat van het goud aan en blend je dit een beetje onder je waterlijn. Hiermee lijken je ogen wat wakkerder.

4. Onder je wenkbrauwen breng je een matte highlighter aan. Ik gebruik matt omdat het anders allemaal te shimmery wordt. Hiervoor gebruik ik de eerste kleur uit hetzelfde MUA palette.

5. Voor de winged eyeliner gebruik ik de Liquid liner van Catrice. Doe deze zo dun mogelijk, anders vallen de kleuren een beetje weg. ( Tenzij je prachtig grote bambi ogen hebt hihi ) 

6. Uiteindelijk breng je je favo mascara aan. Ik gebruik hiervoor Le Volume van Chanel.


Dit is de uiteindelijke look. Ik heb de look afgemaakt door een wat roze oranje blush te gebruiken en een nude lippenstift. Je kan eventueel voor een oranje lippenstift gaan, maar nu gaat de aandacht helemaal naar je prachtige ogen!


Als je het leuk vind kan je nog een bijpassende nailart maken! Deze is heel makkelijk!
Het enige wat je nodig hebt is : 

- Oranje nagellak ( 2 laagjes )
- Make up sponsje 
- Gouden nagellak
-Topcoat

Nadat je de 2 laagjes oranje goed hebt laten drogen breng je de gouden nagellak aan op je spons. Deze dep je op het uiteinde van je nagels tot je een mooi ombre effect krijgt. Nadat het goud naar wens is en gedroogd is breng je een doorzichtige topcoat aan. En klaar is Kees ! 

Veel plezier vanavond!

Wat vinden jullie van deze look ? 


5 opmerkingen:

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3