dinsdag 15 juli 2014

Catrice sale producten


Het is weer die tijd van het jaar dat sommige producten het assortiment verlaten en er weer een hele hoop nieuwe en leuke producten voor terug komen. Bij Essence en Catrice is het nu zover! Een groot voordeel daarvan is, is dat je nog heel veel leuke dingen kan scoren voor de helft van de prijs. 

Ik heb een paar dingen gekocht en wilde die nog even met jullie delen zodat jullie die zelf misschien nog voor de helft van de prijs kunne scoren. Vandaag is het alleen Catrice producten.


We beginnen met de highlighter. Eye want! gaat uit de collectie, wat ik heel jammer vind, want het is een prachtige highlighter voor onder je wenkbrauwen. Het is een prachtige licht gouden kleur die in het echt vrij heftig is. Je moet hem wel gelijk goed blenden. Als hij eenmaal is opgedroogd is het heel moeilijk om nog mee te werken. Swatch staat helemaal onderaan. 

Deze highlighter kost nu €1,95 


Oeehh ik hou van warme blushes. Apropos Apricot was me eigenlijk nooit zo opgevallen, maar toen ik zag dat deze 50% korting was moest ik hem mee nemen. In de zon viel het me pas op hoe prachtig deze is. Een hele mooie abrikoos kleur met gouden shimmers. Het is gelukkig niet to much op je wangen. Hiermee krijg je een hele mooie gezonde gloed op je wangen. Je zou kunnen denken dat dit een beetje een abrikoos versie van Nars orgasm is. Swatch staat helemaal onderaan. 

Deze blush kost nu € 1,75


Dan het laatste wat ik heb mee genomen is Petrol Pan Liquid Metal oogschaduw. Dit is een beetje zo'n oogschaduw die ik eigenlijk nooit gebruik, maar toch wel prachtig staat in m'n collectie haha. Het deed me een beetje denken aan een zeemeermin met het schubben patroon. De kleur is echt prachtig, maar ik vind het altijd een beetje moeilijk om te combineren. Wel is hij wat poederig en dus wat lastiger om mee te werken.  Swatch staat helemaal onderaan. 

Petrol Pan kost nu €2,- 


Dit zijn de swatches! Als ik het zo zie, vind ik het heel jammer dat deze producten de collectie verlaten. Ik ben benieuwd wat er allemaal voor terug komt. Als je deze producten ook mooi vind, ren dan snel naar de Kruidvat, want OP=OP! 

Welk product gaan jullie nog snel halen ?


3 opmerkingen:

  1. Ik heb echt al teveel geshopt in de sale, geloof dat ik op 30 euro zit, maar ik vrees dat ik er ook nog niet klaar mee ben haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik moet snel nog eens Kruidvat binnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je kan nooit genoeg make up hebben toch ? :D

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3