zaterdag 5 juli 2014

Hup Holland Hup ooglook ( gebaseerd op het uittenue van Nederland )


Vorige wedstrijd tegen Mexico is het me niet gelukt om een oranje look online te zetten, waarvoor sorry! Maar nu gaan weer vol voor oranje. Deze look is ge├»nspireerd door het uittenue van oranje. Prachtig blauw met oranje. Laten we snel beginnen! 


Dit is de look geworden. Ik ben weer voor het koper/oranje gegaan omdat dit het mooiste staat bij de meeste ogen. En echt fel oranje, daar is niet iedereen fan van natuurlijk. Deze look kan je maken in een paar simpele stappen.


1. We beginnen met de kopere kleur uit dit super goedkope palette van de Action. Ik breng deze kleur nat aan op m'n bewegend ooglid omdat hij dan veel meer kleur afgeeft. Wel zal ik aanraden om een primer te gebruiken voor je begint. Wat op je kwast overblijft breng je aan onder je waterlijn.

2. In m'n arcade boog breng ik een heel klein beetje oranje aan uit dit Flormar palette. Dit blend je daarna uit met een blending brush.

3. Ik gebruik de blush Taupe van NYX ook in m'n arcade boog om deze iets donkerder te maken. Dit blend ik daarna weer goed uit met een blending brush. 

4. We starten nu met de eyeliner. Bij de Hema heb je een prachtig mooie navy blauwe liquid eyeliner. Dit breng je aan zoals je zelf wil. Ik breng dit aan in een dunne cateye. Anders valt het oranje niet meer op. Dit is trouwens toch precies de kleur van het uittenue ? 

5. Gebruik voor in m'n binnenste ooghoek en onder m'n wenkbrauwen een hele mooie highlighter van Catrice die een beetje een gouden glans heeft. Deze is helaas niet meer te krijgen, maar je kan elke highlighter gebruiken die jij mooi vind. 

Uiteindelijk doe je je favo mascara op, maak je het af met een beetje blush op je wangen en je bent klaar om te scoren ! Dit is hem geworden, een simpele look waar de die Costa Ricanen het veld af kunnen staren haha.
Heel veel plezier vanavond !

Wat vinden jullie van deze look ? 


4 opmerkingen:

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3