zaterdag 26 juli 2014

Kiko Water Eyeshadow


Een volgende item uit mijn Kiko bestelling is een Water Eyeshadow.
Van deze heb ik al een prachtige gouden champagne kleur die perfect is als highlighter. Hier was ik zo tevreden over dat ik er nog één bestelde en als ik het zo bekijk, dan is dit zeker niet mijn laatste Water Eyeshadow!

De Water Eyeshadows kosten €8,90 en zijn verkrijgbaar in 32 kleuren. Ze staan bekend om hun prachtige design, houdbaarheid en shine. Je zou deze oogschaduw zowel droog als nat kunnen gebruiken. 


De oogschaduw die ik nu heb gekocht is Golden Mauve. Dat zou op het plaatje een beetje een paars/taupe kleur moeten zijn met een prachtige shine. Hij wordt geleverd in een netjes doosje waar het product in zit. Het doosje zelf ziet er goed en stevig uit. Hij wordt alleen snel vies.


Dit is de kleur zonder flits. Zo in het doosje viel hij me een beetje tegen. 
Het design is prachtig ! Alsof er een druppel in het water valt, maar de kleur leek me een beetje saai. 


Met flits begon ik hem gelijk al een stuk bijzonder te vinden. Hij heeft inderdaad een paarse tint door het bruine heen en met deze glitters vind ik hem prachtig voor het bewegend ooglid. Ik was heel benieuwd naar de swatch.


Oke, Oke... Ik vind deze kleur eigenlijk wel heel mooi. Die paarse ondertoon maakt hem best bijzonder. De pigmentatie is ook helemaal prima en hij heeft gelukkig niet al teveel fall out.


Op deze foto kan je de paarse ondertoon nog meer zien. Dit is echt een prima kleurtje voor een dag dat ik geen zin heb in een super ooglook, maar er wel netjes uit wil zien.

De oogschaduw gaat heel de dag mee en blijft een prachtige shine houden. Ik ben nu nog een grotere fan! Snel een keer naar Duitsland om er nog meer te kopen. Als je daar nou geen tijd voor hebt kan je het ook bestellen via de webshop.

Wat vinden jullie van de Water Eyeshadow's van Kiko ? En heb jij er al één ? 


1 opmerking:

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3