vrijdag 2 mei 2014

Pastel oogpotlodenWoensdag had je van 17.00 tot 20.00 een hele leuke actie. Namelijk 1+1 gratis bij de Kruidvat.
Dat klinkt altijd goed ! Ik heb heel wat leuke dingen gescoord voor een leuk prijsje en die ga ik in de loop van de week reviewen. Hou mijn blog daarom goed in de gaten als je nieuwsgierig bent. 

Als eerste zag ik deze oogpotloden van Catrice. Oogpotloden gebruik ik niet zo heel vaak, maar deze twee kleuren sprongen er wel heel erg uit ! Ik nam 170 Blues Willis en 180 Too Cool For Pool mee naar huis. Twee hele mooie pastelkleuren die een prachtige pop of colour kunnen geven aan je look. 


180 Too Cool for Pool is een prachtige mint kleur. Als je een mooie basic ooglook met coole kleuren hebt zou deze prachtige staan op je waterlijn ! Mijn lievelingskleur is mint en daarom moest deze mee naar huis.


170 Blues Willis is een hele mooie violet kleur. Wat een leuke naam trouwens. Deze zag ik in een look van Serena van  Beautylab.nl. Dit stond haar zo mooi dat ik niet kon wachten om deze zelf in m'n bezit te hebben.


De oogpotloden zijn super gepigmenteerd en brengen makkelijk aan. Ze zijn lekker smeuïg, maar ook niet zo dat tijdens het aanbrengen gelijk het half potloodje op je waterlijn hebt haha. Ze zijn precies goed. Wat een onwijs leuke kleurtjes !Dit is de look die ik er mee heb gemaakt. Sorry deze foto's zijn met m'n iPhone gemaakt en misschien niet heel duidelijk. Ik heb een coole bruine look gecreëerd en deze afgemaakt met een pop of colour door 170 Blues Willis te gebruiken. 

De oogpotloden zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat of Trekpleister en kosten €1,99 per stuk.


Wat vinden jullie van pastel oogpotloden ?


2 opmerkingen:

  1. Echt heel mooi, ik heb de groene ook en ik wil nu eigenlijk de blauwe ook wel haha! Mooie foto's maak je trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3