donderdag 15 mei 2014

Fantasy Fire aka Unicorn in a pot !


Het is net een unicorn in een potje ! Een prachtige nagellak die van alle kanten anders lijkt. Dat is de enige manier hoe ik dit prachtige lakje van MaxFactor kan beschrijven. Wauw wauw wauw deze is zo bizar gaaf ! Als je een nagellak liefhebber bent dan moet je nu naar de kruidvat rennen om deze te halen. Helaas is hij wat aan de dure kant.. €5,99 voor een mini nagellak. Maar ik heb het er dubbel en dwars voor over. 


Dit nagellakje heet Fantasy Fire en dat is een hele goede naam voor het lakje vinden jullie ook niet ? 
Toen ik het voor het eerst aanbracht op m'n nagels was ik even teleurgesteld, want de nagellak is onwijs sheer. Maar nadat ik hem aanbracht over een donker paarse nagellak was ik helemaal verliefd ! Ik vind het dus meer een topcoat..  Maar goed, hij blijft prachtig.


In elk licht is hij anders. Dit is heel lastig vast te leggen op de foto. De ene keer heeft hij een groen/ gouden shimmer en de andere keer een oranje/rode/roze shimmer. Vooral met fel licht komt het rode meer naar boven en met wat zachter licht het groene. De bovenste foto is gemaakt zonder flits en de onderste met flits. Zo zijn de verschillen eindelijk duidelijk toch ? De houdbaarheid is ook heel goed ! Met m'n zwakke nagels chipt m'n nagellak altijd bizar snel ( meestal binnen een dag ), maar deze blijft zo twee tot drie dagen perfect zitten.
Ik ben verliefd ! De nagellak is ook mooi over een lichte nagellak of zelfs over zwart heeft hij een heel bijzonder effect.

Wat vinden jullie van deze nagellak ?Edit : Ik heb nog een foto zonder een hulpnagellak eronder.
Zoals je daar ziet is hij heel sheer en komt het mooie effect niet zo goed naar boven.
Ik heb hem alleen aangebracht op de wijsvinger om het verschil te kunnen laten zien ;-)4 opmerkingen:

  1. Ik vind hem super-├╝berawesome. Jammer dat je geen foto hebt gemaakt zonder een gekleurde lak. :c

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaaf! Mooi in beeld gebracht. Misschien idd nog een foto zonder "hulpnagellak".

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3