zondag 11 mei 2014

Lipstick of the day : MUA shade 2


Ik heb weer een prachtige lippenstift voor jullie. Dit keer een prachtige plum kleur die naar het magenta neigt. Kortom.. Donker roze met een paarsige touch. Voor zo'n €2,80 (? weet het niet zeker meer ) Is dit een leuk prijsje en daarvoor kan je hem toch niet laten liggen.Dit is de MUA lipstick in shade 2. Beetje jammer dat ze geen leuke namen hebben !
In elk licht lijkt hij weer anders. Soms vind ik het meer een paarse kleur en in ander licht is hij meer donker roze. Ik vind dit een hele mooie lippenstift bij een mooie basic look of misschien wel een smokey eye als je gaat stappen. Als je trouwens het dopje wat onder de lippenstift zit los draait zit daar nog meer lippenstift in. Heel grappig ! Of ik dit ga gebruiken weet ik niet ..haha


De lippenstift smeert heel makkelijk en gaat niet in de lijntjes zitten. Hij heeft een prachtige glanzende finish en droogt niet uit. Ook overleefd hij wel een een hapje en een drankje,  maar daarna moet je hem toch echt bijwerken. Hij gaat zo'n 3 uurtjes mee.. Maar héé.. hij kostte dan ook nog geen eens 3 euro. Ik kan de lippenstift zeker aanraden! Deze lippenstift is te koop bij de Kruidvat. 


Hebben jullie al MUA lippenstiften te pakken ?1 opmerking:

  1. Heel mooi! Ik kan je de matte niet aanraden, die drogen mijn lippen enorm uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3