woensdag 7 mei 2014

All about paradise !


Als ik naar dit palette kijk heb ik gelijk zin om in m'n bikini onder de palmbomen te zitten en te genieten van een heerlijke cocktail. Tja, en dan kijk je naar buiten en zit je in het koude Nederland.
Helaas pindakaas, maar met dit palette kan je je look een heerlijk zomers tintje geven.
De Essence all about paradise is daarom een geweldig palette voor een prachtige zomerse look.Met dit palette kan je een prachtige lichte look maken, maar ook iets heel opvallends.
Mijn favoriete kleuren van dit palette is de perzik kleur ( 2e van boven ) en de turquoise  ( 2e van onder ). Turqoise kleuren vind ik altijd prachtig voor onder je waterlijn. Dat geeft het net even een pop of color.


Volgens de beschrijving op het palet moeten het zes kleuren zijn die goed met elkaar matchen en verschillen van matte kleuren tot shimmer to metallic. Uhmm.. waar is de matte dan ? Want voor zover ik het kan zit zijn het allemaal shimmer / metallic. Des al niet te min vind ik de kleuren heel leuk en goed gepigmenteerd. De gele kleur is iets minder, maar hoe meer je het palet gebruikt, hoe romiger hij wordt.  Er zit heel vaak een laag glitter over de oogschaduw heen om het mooier te laten lijken, als deze weg is is de oogschaduw makkelijker om mee te werken. 


Volgende keer wat vrolijker kijken ! hihi

Dit is de ooglook die ik ermee heb gemaakt. Ik heb bijna alle kleuren behalve geel gebruikt bij deze look. Turquoise, blauw en de crème witte onder de waterlijn. Zalm en roze op het bewegend ooglid. En als highlighter onder m'n wenkbrauw en in m'n ooghoeken weer de crème witte oogschaduw.

Het palette kan je vinden bij de Kruidvat of trekpleister en kost maar € 3,59 !

Wat vinden jullie van het All about paradise palette van Essence ?


2 opmerkingen:

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3