dinsdag 2 september 2014

Unboxing Prettybox Augustus


De Prettybox van Augustus lag weer op de deurmat, nouja bij de buurman, want ik was weer eens niet thuis. Nu ik hem weer in handen heb vind ik het leuk om hem voor jullie te reviewen. 
Ik vertel wat Prettybox erover zegt en geef dan zelf mijn ongezouten mening over de producten.
Deze box bestaat uit 6 producten met onder andere de merken Barry M en Eylure. Nieuwsgierig ? 
Lees dan snel verder...





Sanderson Moisturising Body Lotion - Full Size €9,99

Wat zegt Prettybox: Deze Body Lotion van Sanderson is subtiel geparfumeerd met de geuren jasmijn en appelbloesem. De bodylotion bevat shea boter en vitamine E en zorgt voor een mooie en gehydrateerde huid. De Bodylotion zit tevens in een elegante verpakking.

Wat zegt Kim: De geur is heel bloemerig. Niet helemaal mijn ding maar ook zeker niet vies. Het merk zelf ken ik niet, maar misschien heb ik onder een steen gelegen hoor haha. Ik zou er zelf geen 10 euro aan uitgeven, maar je krijgt er dan ook wel een hele grote leuke fles voor. Ik laat deze ingepakt zitten en geef deze denk ik aan m'n oma omdat ik het zelf niet echt gebruik.


Barry M Dazzle Dust Eye Shadow - Full Size €4,99

Wat zeg Prettybox: Het merk Barry M is een echte statement in make-up wereld! In jouw box zit de Dazzle Dus oogschaduw. Deze losse oogschaduwpoeder heeft een hoog kleurgehalte. De poeder kan zowel met een droog als met een nat kwastje worden aangebracht.

Wat zegt Kim: Ja dit vind ik dan wel weer geinig, maar ik zou het meer rond de feestdagen gebruiken. Het is wel heel sparkly ! Het is een hele mooie zilveren glitter met licht blauw erin verwerkt. Geinig, maar het geeft wel heel veel rotzooi



Eylure Pre-glued Lashes - Full size (Duh) €7,99

Wat zegt Prettybox: Deze wimpers komen uit de limited edition lijn van Eylure. De wimpers geven extra volume, lengte en definitie vanaf de wimperlijn. Ze zijn voorgelijmd met latex vrije lijm, waardoor ze echt door iedereen gedragen kunnen worden. Geef je ogen net dat kleine beetje extra met deze mooie valse wimpers.

Wat zegt Kim: Dit merk ken ik wel! Ik draag zelf bijna nooit nepwimpers, maar ik vind het super mooi. Waarom draag ik het niet ? Omdat ik een soort retard ben met ze op doen. Ze belanden bij mij altijd weer ergens op m'n wang. Nee, maar misschien moet het met deze lukken, want ik vind het model echt prachtig. Ja, met deze ben ik heel blij!



Eylure False Lash Blending Mascara - Full Size €15,95

Wat zegt Prettybox: Deze mascara van Eylure is geen gewone mascara! De False Lash Bleding Mascara zorgt ervoor dat valse wimpers en natuurlijke wimpers vloeiend in elkaar overlopen. Dankzij het speciale borsteltje kan deze verzorgende en niet klonterende mascara gemakkelijk op de wimpers worden aangebracht. Te gebruiken met of zonder valse wimpers.

Wat zegt Kim: Naar deze ben ik best benieuwd. Maar aangezien ik bijna nooit valse wimpers gebruik zal ik hem als gewone mascara gebruiken. Het borsteltje ziet er goed uit, alsof je met het puntje makkelijk bij je kleine haartjes kan.


Product Orlane - Miniatuur €2,95

Wat zegt Prettybox: Deze keer hebben wij wederom een miniatuur product van het luxe merk Orlane weten te bemachtigen. De producten van Orlane zorgen ervoor dat je huid veerkrachtig en jeugdig blijft! 

Wat zegt Kim: Ik heb een crème voor onder de ogen. Ik moet zeggen dat ik dit product niet heel erg spannend vind. Sorry...


Heathcote & Ivory Car & Small Room Freshener - Full size €2,99

Wat zegt Prettybox: Als laatste hebben wij een geurzakje van Heathcote & Ivory in de box gestopt. Je ontvangt de variant 'Rose' of 'Mimosa & pomgranate'. Het geurzakje heeft een perfect formaat vor in de auto of een kleine kamer. Het zakje zal een heerlijke subtiele bloemengeur verspreiden!

Wat zegt Kim: Subtiel ? Ik vind het best heavy. Ik hou niet zo van de sterke bloemengeuren. Ik heb trouwens de geur rose ontvangen. Misschien gooi ik hem in m'n kleding kast.


Conclusie Prettybox

Ik vind hem leuker dan vorige keer, maar voor mij mogen er wat meer producten in voor jongeren. Met Barry M en Eylure hebben ze me goed verrast. 

Wat vinden jullie van deze Prettybox ?


3 opmerkingen:

  1. Ik heb een poosje de Truly yours box gehad, vond het altijd wel een feestje om uit te pakken. Maar in de praktijk was het uiteindelijk toch niet het geld waard vond ik..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ben ik het ergens wel met je eens. Niet alles in de box is natuurlijk perfect voor jou haha. Maar ik ben bang dat als ik het opzeg, dat de box dan opeens super leuk is haha

      Verwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3