maandag 15 september 2014

Mijn Kayla Itsines work out update


Ik ga iets doen want ik echt heel spannend vind, ik ga jullie op de hoogte houden van m'n work outs.
Zoals jullie misschien al weten ben ik altijd super onzeker geweest over m'n lichaam en bedekte ik me het liefst in best wel wijde kleding. Maar vanaf vandaag geef ik me een beetje "bloot", want ik ga hier elke week of elke twee weken een update schrijven met verschil foto's .. Zijn jullie benieuwd hoe ik het doe ? Lees dan verder...

Hoe ben ik bij deze work out gekomen ? Kayla Itsines is een beetje de Instagram Goeroe onder de fitness instagrams. Zij heeft een 12 weken bikini guide uitgebracht waarmee je zoals de naam het al zegt binnen 12 weken een bikini lichaam krijgt haha. Samen met een vriendin ( Mandy ) zijn we er helemaal voor gegaan en zijn we samen wel 4 tot 5 x per week in de sportschool te vinden. Mandy is helemaal een bikkel, want die gaat soms zelfs 2 x op een dag! 

3x per week doe je een hele workout routine van Kayla en dan probeer je 2 keer per week een power walk te doen van ongeveer 40 minuten. Geloof me, dit is zwaar! Daarnaast moet je natuurlijk wel op je eten letten, maar met deze workouts mag je af en toe best nog wel iets lekkers. We hebben ondertussen 2 weken van de 12 erop zitten. En tja, dan zie je misschien nog niet zo super veel verschil. Mandy is in totaal al (volgens mij ) meer dan 3 kilo afgevallen. Ik weet het niet super zeker omdat ik de eerste week niet op de weegschaal durfde te staan. Fail... De laatste week is er netjes een Kilo af gegaan, terwijl het letten op eten niet helemaal is gelukt. Dus dit viel super mee! Ik denk dat ik in totaal 2,5 kilo ben afgevallen in 2 weken tijd. Super toch ? 

Nou gaan we naar het moeilijkste deel. M'n bikini foto's haha. Brace yourselfs !


Aan de voorkant zie je nog niet super veel. De zwembandjes zijn iets minder.. en de flubbertjes onder m'n borsten zijn wel een beetje verdwenen. Ik moet zeggen dat ik m'n kapsel bij de 2e week ook wel erg charmant vind zitten. Erg sassy haha.


Bij deze foto vind ik het verschil al beter. M'n bolle buikje is al een stukje minder! 
Natuurlijk moet ik niet verwachten dat ik na 2 weken al een super model ben, maar het resultaat mag er wezen toch ? Deze week ga ik meer op m'n eten letten. M'n favoriete avond maal is dan ook kip met bruine rijst geworden haha. 

2,5 down.. 12,5 to go ! 

Willen jullie meer info over Kayla Itsines ? Klik dan >hier<

Hoe vinden jullie deze updates ? Moet ik dit blijven doen ? 


5 opmerkingen:

 1. Ik heb het plan ook gekocht en ga er volgende week mee beginneb. Jullie zijn super goed bezig! Ik zie al verschil op de foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel veel succes! Dankjewel, dat geeft echt meer motivatie <3

   Verwijderen
 2. Ziet er super uit Kim. Ga zoo Door.. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed bezig! Ik sport nu 3x per week in de sportschool en het voelt zo veel beter. Ik hoef niet per se af te vallen, maar het is toch fijn om wat te sporten:)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker bezig! Voor 1 week is dat echt al veel verschil zeg! Succes :)

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3