dinsdag 9 september 2014

Kiko Cupcake NailpolishVandaag is het weer tijd voor nagellakjes. Eindelijk heb ik deze leuke Cupcake lakjes van Kiko weten te scoren en vandaag gaan we kijken of ze echt zo leuk zijn, of eigenlijk niet zo boeiend. 
Ben je nieuwsgierig naar de swatches ? Lees dan snel verder...
De Kiko Cupcake nagellak zijn textured nailposishes. Dat houdt in dat ze een textuurtje hebben. 
Een beetje als liquid sand maar dan wat heftiger. Deze zijn extra leuk, want deze bevatten allemaal kleine gekleurde spikkeltjes die de nagellak net even specialer maken. We beginnen met de peach kleur. Helaas hebben deze geen namen voor zover ik het kon vinden.
Dit is echt een hele vrolijke kleur. De textuur voelt aan alsof je een beetje beton op je nagels hebt. Heel geinig eigenlijk. De spikkeltjes vind ik niet zo hee bijzonder, want ze vallen niet zo op. Het zijn donkere peach spikkeltjes. Dit had van mij nog wel iets anders mogen zijn. Desalniettemin vind ik dit lakje heel grappig.Over naar mijn favoriet van de twee. Dit is een prachtige mint blauwige kleur met heel veel rode en donker blauwe spikkels erin. Het is lastig om op foto vast te leggen hoe leuk deze is, maar geloof me.. hij is echt super speciaal ! Ja deze zal ik best vaak gaan dragen.


Een pluspunt van deze lakjes is dat ze ook nog eens heel lang mee gaan. Normaal chipt bij mij na 1 dag de helft van m'n nagellak er al af vanwege m'n sneue zachte nageltjes, maar bij deze zat het er na drie dagen nog steeds op zonder chip! Ook zijn de nagellakjes goed budget. Ze kosten namelijk maar €2,90 per stuk. 

Deze Cupcake nagellakjes zijn verkrijgbaar bij verschillende Kiko winkels en in de webshop.
In de webshop kosten ze alleen nog wel €3,50. Het leukste nieuws is dat er binnenkort een Kiko in Nederland komt.. WOEHOEEE. Er schijnt een filiaal te openen in Amsterdam. I can't wait! ( Dit nieuws heb ik trouwens via Betty Budget ;-) ) 

Wat vinden jullie van deze aparte lakjes ?


2 opmerkingen:

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3