dinsdag 16 september 2014

NYX Butter Gloss


Zo'n beetje elke beautyblogger heeft het wel een keer over een NYX Butter Gloss gehad. 
Na het 20 x in m'n handen te hebben gehad en weer terug te hebben gelegd heb ik toch maar besloten om er één te kopen. Ben ik net zo enthousiast als de andere bloggers ? Je leest het hier De Butter Gloss van NYX staat bekend om de heerlijke geur, dat hij heerlijk romig is en goed gepigmenteerd. Ik ging voor de kleur Éclair omdat ik Nikkie van Nikkie Tutorials daar vaak over had gehoord. Ja ik moet zo'n beetje alles hebben wat zij heeft... Daar gaat m'n salaris haha !


Nou ik zal alvast verklappen dat de geur idd heerlijk is. Alsof je een chocolate chip cookie op je lippen smeert. Hmmm.. Hierdoor krijg ik wel een cookie craving. Niet zo handig voor m'n dieet dus haha. De applicator is prima, je brengt de lip gloss hier makkelijk mee aan. 


De pigmentatie is prima. Niet te dik, maar ook niet te sheer. Met die hele dikke melkige producten lijkt het altijd alsof je een bakje yoghurt over je lippen hebt gesmeerd namelijk haha.


De kleur op m'n lippen vind ik heel mooi. Hij is gelukkig niet te licht, anders krijg je zo'n oh oh barbie effect. Hij heeft een prachtige blauwe ondertoon waardoor je tanden ook wat witter lijken. 
Hij trekt wel een beetje in de lijntjes, maar hij plakt gelukkig niet.


Ergens vind ik de butter glosses van NYX een beetje overated. Hij blijft wel een uurtje of 2 zitten, tenzij je wat eet. Don't get me wrong, ik vind hem top hoor, maar stiekem verwacht je dat dit een miracle lipgloss is die 8 uur blijft zitten omdat iedereen er zo enthousiast over was. Mixed feelings dus haha, maar ergens wil ik ook wel crème brulee uitproberen omdat deze glosses top zijn voor een simpele look. 

De Butter Glosses van NYX zijn te koop bij bijvoorbeeld de Douglas en kosten €6,99

Wat vind jij van de Butter Gloss hype ? 


2 opmerkingen:

  1. Ik heb er zelf ook een en ik vind ze inderdaad wat overated! Ik houd gewoon niet zo van lipgloss haha

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3