zaterdag 6 september 2014

De perfecte herfst nude!


Alsof ik nog niet genoeg lippenstiften had, liep ik een paar dagen geleden weer de deur uit met een MAC tasje in m'n handen. Het is gewoon zo verleidelijk om even naar binnen te lopen om te gluren. 
Al een tijdje was ik opzoek naar een mooie nude/ Kylie Jenner lippenstift en ik geloof dat ik de perfecte kleur voor mij gevonden heb in MAC Faux!

Faux is een Satin finish. Dit houdt in dat hij bijna matte is maar met een licht glimmende finish.
Deze finish heeft als voordeel dat hij niet uitdrogend is en lang blijft zitten op de lippen. 


De kleur is een echte 90's kleur. Een mooie warme roze kleur die bijna naar het bruin neigt.
Dit vind ik echt de perfecte kleur voor van de herfst, want bruine tinten zijn een beetje de trend. In de huls lijkt het een hele gewaagde bruine kleur, maar je zal zo op m'n lippen zien dat het best wel mee valt. 


Niet te vergeten, deze MAC lippenstift ruikt weer heerlijk. De vertrouwde vanille geur komt je tegemoet als je de huls opent. Hmmm, ik hou van die geur!


Hier zie je al dat het reuze mee valt hoe bruin hij is. De finish vind ik prachtig. Niet te matte, maar ook niet te shiney! Een echte Kylie Jenner lippenstift is het dus niet, want die van haar is compleet matte, maar ik denk dat dit mooier bij mij staat. Ik vind het een prachtige nude kleur die perfect is voor de herfst. Hij neigt wat naar het bruin, maar ik vind dat ik dat prima kan hebben, al zeg ik het zelf haha. De lippenstift droogt niet uit en gaat zeker zo'n 5 uur mee! Hij trekt niet in de lijntjes wat ik ook wel een groot voordeel vind. 

Conclusie : Ik ben super blij met deze aanwinst! Ik vind het zelf een prachtige herfst kleur en zal hem zeker vaak dragen. Ook past hij bij heel veel looks en het zal daarom een lippenstift zijn die makkelijk te combineren is. 

MAC Faux kan je kopen bij de Bijenkorf en MAC winkels en kost €18,50

Wat vinden jullie van deze 90's trend ?


6 opmerkingen:

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3