woensdag 17 september 2014

Eyelook inspired by : My Nailart !


Soms maak je wel een nailart en dan denk je, wauw zulke kleuren zullen toch ook prachtig staan als een ooglook. Nou dat had ik gister dus en ben vandaag gelijk een de slag gegaan. Purple, silver and a little glitter. Benieuwd naar het resultaat ? Neem dan snel een kijkje..

Dit is de nailart! Violet met een silver/paarse glitter rand. Nou zou dit natuurlijk een beetje to much zijn op je ogen, dus hier gaan we gewoon een everyday look van maken in een paar simpele stappen.

Voor de nailart heb ik trouwens 2 nagellakjes gebruikt van p2. Hier komt nog een review over!


Het enige wat je hier voor nodig hebt is het is het Undress me too palette van MUA, het Longlasting wet & dry oogschaduw in 202 van KIKO, Make up studio glitter in shine en natuurlijk een mascara
Ik ga jullie stap voor stap uitleggen wat ik heb gedaan.


1. Allereerst breng je een basis aan op je ogen om te zorgen dat je oogschaduw blijft zitten. Hiervoor gebruik ik het On stage oogschaduw basis van Essence. Daarna breng je een lichte zilveren kleur aan over het bewegend ooglid.

2. Om een mooi ombre effect te geven breng je op het buitenste gedeelte van je bewegende ooglid een donkerdere zilveren kleur aan. 

3. In de crease en onder je oog breng je een mooie lila taupe kleur aan. Je kan natuurlijk ook met een nog wat meer violet kleur werken, maar ik vond de wet & dry eyeshadow van Kiko perfect voor een everyday look. 

4. We zijn alweer bij de laatste stap aangekomen! Ik zei toch dat het simpel was haha. Om het een beetje sparkle te geven breng je in je ooghoek een beetje glitter aan. Dit heb ik gedaan met Shine van Make up studio. Dit kan je natuurlijk weglaten en een wat simpelere highlighter gebruiken. Daarna breng je je favoriete mascara aan en klaar is kees! 


Dit is de uiteindelijke ooglook geworden. Heel simpel! Het is natuurlijk niet precies de nailart, maar wel daardoor geïnspireerd. Deze look zal ik best vaak gaan dragen in de herfst.

Wat vinden jullie van deze look ? 
4 opmerkingen:

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3