vrijdag 12 september 2014

Things I want from H&M!


Één keer in de zoveel tijd vind ik het leuk om even een wishlist te maken bij de h&m. 
Hier kwam heel veel leuks uit en dat zou ik graag met jullie willen delen.  Dit is niet alleen kleding, maar ook h&m home. Ik kan met zekerheid zeggen dat de h&m m'n lievelings winkel is! Benieuwd wat ik allemaal heb gekozen ? Lees dan snel verder! 




1. Ruitjes blouse € 19,99 Deze blouse is gewoon heel leuk om te dragen als blouse of als vest op een simpel shirtje. Ruitjes blousen zijn weer helemaal it voor dit najaar 
2. Wollen houd €19,99 Stiekem heb ik al een bruine hoed van de Zara, maar ook deze vind ik wel heel erg leuk. Maakt een simpele look helemaal af! 
3. Shaping Jeans €49,99 Deze heb ik vorige week in het zwart gekocht en ik ben er helemaal verliefd op! Het is een high waist en zit echt al gegoten ! Zeker een aanrader 
4. Meow Portemonnee €12,99 Ik heb mijn portemonnee al een aantal jaar en het wordt tijd voor een nieuwe. Deze vind ik wel heel geinig met die oortjes ! 
5.  Grijs jurkje €19,99 Deze jurk is echt prachtig ! Ik heb hem al eens gepast, maar een L was te groot en een M net te klein. Je ziet er prachtig al je curves in. Misschien als ik nog wat afval kan ik hem halen in een M.
6. Bodychain €6,99 Een bodychain heb ik al in het zilver en dit vind ik heel leuk om te dragen over een simpel shirt of een jurkje. Het maakt je outfit net wat sexy-er !


1. Make me blush €3,99 Dit blush palette vind ik echt prachtige warme kleuren hebben en voor die prijs kan je het eigenlijk niet laten liggen toch ? Ik ben heel nieuwsgierig 
2. Pineapple opberg"vaasje" €12,99 Ik heb nog steeds een zwak voor ananas things! Dit leuk opberg"vaasje" vind ik dus heel leuk voor de heb.
3. Koperen mandje € 7,99 Ik heb ook een zwak voor allemaal dingen in koperkleur. Dit mandje is daar 1 van. Ik heb zoveel troepjes en dat zou ik hier heel leuk in kunnen opruimen.
4. Vaas €12,99 Ik zou wel wat meer bloemen in huis willen hebben en deze vaas vind ik heel chique. Het lijkt wel een beetje een lampje! 
5. Koper doosje €4,99 Ja wat ik zei he, hij is koper... dus ik wil hem haha! 


Wat staat op jullie h&m wishlist ?


4 opmerkingen:

  1. Leuk! Ik heb de wollen hoed al in mijn collectie!

    X Sarah van http://www.modavitae.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk! Ik zag dat bloesje vanmiddag hangen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeh dat make me blush palette ziet er chique uit zeg!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3