woensdag 3 september 2014

It's a lovestory


Vorige week in Duitsland zag ik bij de DM het schap van p2. Dit merk had ik zelf nog niet in mijn collectie en ik besloot dat het wel hoog tijd werd om er wat van te kopen. Ik nam een boel nagellakjes mee, maar deze leuke lippenstift kon ik ook niet laten liggen. Eenmaal thuis kwam ik erachter dat het een Sheer lippenstift was. Hier ben ik eigenlijk totaal geen fan van, maar misschien is hij toch wel heel mooi! Zal deze lippenstift me verbazen of teleurstellen ? Je leest het hieronder! 





De kleur die ik mee naar huis nam is de Sheer Glam Lipstick in 008 Lovestory. Deze naam voorspelt misschien al heel veel goeds. Het is als je hem in de huls ziet een hele mooie oud roze kleur en daar heb ik nou eenmaal een zwak voor. 



P2 Staat er heel leuk ingegraveerd. Ik kan je stiekem al verklappen dat dat na 1 x gebruik weg is haha. De kleur ziet er heel lief uit, maar ik ben benieuwd of je er wel wat van ziet omdat hij sheer is.
Over naar de swatches.


Ik ben heel blij verrast ! It's a lovestory zoals de titel al een beetje verklapte.
De kleur dekt heel goed! Dit zag ik niet aankomen bij een sheer lippenstift. Hij is heerlijk creamy en voelt heel verzorgend aan. Dit is echt een lippenstift voor dagelijks gebruik. Wauw ! Had ik er nou maar meer mee genomen haha.


Excusez-moi voor de puffy eyes. Ik heb namelijk een allergische reactie op het cremetje uit de prettybox :( 

Ik ben enthousiast. De kleur vind ik prachtig, de structuur is prettig en de houdbaarheid is oke. Na een maaltijd moet je hem wel bijwerken. Maar voor €1,90 is dit zeker geen miskoop geweest.

Wat vinden jullie van sheer lippenstiften?




3 opmerkingen:

  1. Nou voor die prijs is ie prima voor wat ik zo zie! Balen zeg van je ogen! Beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is gelukkig al bijna weg ! Maar die crème ligt in de prullenbak haha

      Verwijderen
  2. Het "had ik er nou maar meer meegenomen" herken ik me in. Prachtig kleurtje

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3