woensdag 29 oktober 2014

I Heart Blush!


Zo'n beetje half beautyland heeft de blushes van Make up Revolution al in de pocket. Ik ben weer één van de weinige die die niet heeft natuurlijk. Maar toen ik bij de H&M naar binnen liep voor een paar oorbellen zag mijn oog iets bekends, Jawel.. een heart blush! Geïnspireerd op de blushes van Too Faced. Is het wat ? of kan je het beter laten liggen.. Je leest het hier! 



De verpakking is wat minder mooi dan die van Too Faced of Make up Revolution, maar hij mag er zeker wel zijn. Het heeft wel iets super cutes. Voor zover ik het zag hadden ze alleen een bronzer versie en een pinks versie. De bronzer sprak me alleen niet zo heel erg aan.


De bush bestaat uit drie kleuren. Moeilijk te omschrijven, maar laten we het houden op roze, peach en abrikoos. De combi van deze kleuren spreken me heel erg aan, want ik vind peachie kleuren altijd wat meer warmte geven aan het gezicht. 



De swatches van het roze vallen me behoorlijk tegen. Gelukkig maken de peachy kleuren een hele hoop goed. Ik gebruik ze toch niet apart. De blush voelt tijdens het swatchen wel heel stroef aan! 



Echt een super topper is het niet, maar voor €4,99 is hij wel leuk. Ik zou alleen eerder gaan voor een blush van Make Up Revolution, dus die staat nog zeker op m'n wishlist.
De blush is te krijgen bij de H&M met een Make Up afdeling. 

Q: Wat vinden jullie van deze blush ? 


8 opmerkingen:

  1. Bij ons hebben ze helemaal geen make-up! Ik vind m wel een beetje tegen vallen, die van MUR zou ik eerder aanschaffen. Snel eens doen, want ik loop ook achter haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beetje een tegenvaller helaas.. Wel super cute

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jammer dat ie niet WAUW is, hij ziet er namelijk wel leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja idd een beetje balen. Maar het peach gedeelte vind ik wel nice :D

      Verwijderen
  4. Hij ziet er wel heel schattig uit, echt wel!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3