dinsdag 21 oktober 2014

Birthday Suit


Niet elke dag je nagels lakken ? Het effect van gel nagels zonder lamp ? 
Is het to good to be true of is het echt zo geweldig ? Ik testte voor jullie Sally Hansen Miracle Gel in de kleur Birthday Suit. Benieuwd wat mijn ervaringen zijn ? Lees dan snel verder!Sally Hansen heeft een nieuw soort pakje op de markt gebracht die net zo lang zou moeten blijven zitten als gel nagellak, maar zonder het gebruik van de lamp. Het assortiment bestaat uit heeeeel veel kleuren en het was dan ook lastig om te kiezen. Van prachtige pastel kleurtjes tot aan hele mooie nudes. Noem het maar op je zult het vinden ! Om het lakje te laten werken heb je wel de bijhorende topcoat nodig, dus erg budget vriendelijk is het niet. 


Ik koos voor de kleur Birthday Suit wat een prachtige off white nude kleur is. 
Perfect voor als je een nette nagellak nodig hebt. Ik zocht al tijden een wat warmere creamy witte kleur die een keertje wel dekt. Zal ik dit keer wel geluk hebben ? 


Ja hoor! Nou, je hebt wel 2 a 3 laagjes nodig. Maar ik vind de kleur prachtig!
Je brengt eerst de laagjes kleur aan en daarna de topcoat. De kleur vind ik wel wat langzaam drogen, maar zodra je de topcoat eroverheen doet droogt hij vrij snel. 

Over naar de houdbaarheid, dit vind ik prima! Hij gaat zo'n 4 dagen mee zonder chippen, wat voor mijn nagels echt een wereldwonder is haha. Ik geloof best dat als je stevige nagels hebt, dat hij dan zo'n 8 dagen mee kan gaan.


Conclusie : Ik ben er blij mee. Het lakje kost €11,99 en de topcoat ook. Ik had het geluk dat je bij de Etos een actie had dat je de topcoat er gratis bij kreeg. Ik denk dat je deze actie wel vaker tegen komt.
De houdbaarheid is prima en de kleur dekt ook goed. Ik ben dus net zo enthousiast als alle andere beautyblog collega's haha.

Q: Hebben jullie al een Sally Hansen Miracle gel weten te scoren ?


5 opmerkingen:

  1. Ik was al heel benieuwd naar de Miracle Gel. Dat het maar vier dagen blijft zitten vind ik wel jammer. Dan hou ik het liever bij echte gel lak.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaa, vier dagen is idd een miracle voor ons soort nagels!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3