donderdag 23 oktober 2014

Human+Kind


Human + Kind is een merk wat ik al voorbij zag komen bij bijvoorbeeld de Ici Paris.
De verpakking sprak me gelijk aan, super leuk en kleurrijk. Helemaal gaaf. Human + Kind staat bekend om natuurlijke ingrediënten die "kind" lief zijn voor je huid. Ik kreeg wat opgestuurd en besloot het voor jullie te testen. Zoals ik hierboven al vertelde zijn de Human+Kind producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten die door moeder natuurlijk zijn gemaakt. Wat voor ingrediënten gebruiken ze dan bijvoorbeeld ? 
Achmella Oleracea ( Spreek dit maar eens snel uit, maar dit is tegen rimpels), Aloe Vera ( die kent iedereen wel, dit is om je huid te soepel en gehydrateerd te houden ) en Althaea Officinalis Leaf/Root  Extract. Dat laatste is dan weer voor ontstekingen en wondjes. Dit zorgt er dus voor dat oneffenheden als puistjes worden opgelost. Dit is een kleine greep uit de ingrediënten. De rest kan je >hier< vinden.


Het eerste wat ik kreeg was de All-In-One Hand+Elbow+Foot cream. 
Dit is een lekker ruikende crème die je kan gebruiken op droge plekjes. Hij ruikt een beetje naar Turks stoombad. Perfect voor de aankomende winter natuurlijk! De ingrediënten van deze crème bestaan onder andere uit Shea nutter, Aloe Vera en Avocado olie. 


De creme is een niet al te dikke substantie die je makkelijk kan uitsmeren. Hij trekt goed in en na een paar minuutjes heb je heerlijke zachte handen! Perfect dus. Dit is een tube van 50 ML en daar betaal je €7,95 voor. Prima prijsje dus.


Het volgende wat ik mocht testen was hun 5 in 1 BB cream in Light to Medium.
Oei, bij light to medium begon ik al te twijfelen, want mijn huid is meestal light to extra light haha.
Deze BB Cream zorgt voor : Een even huidskleur, Verbergt imperfecties, Lift en zorgt voor minder rimpels, houd je huid lang gehydrateerd en behoed je huid van schadelijke dingen in het milieu. (denk daarbij aan bijvoorbeeld uitlaad gassen van auto's waar je dagelijks doorheen huppelt ) 

Ook deze bevat ingrediënten als Aloe Vera, water en verschillende oliën.


Helaas is de kleur veel te donker voor me, maar heeft wel een roze ondertoon. Dat zie je niet zo heel vaak vind ik. Als je hem aanbrengt op je huid, droogt hij heel snel op! Bijna een beetje te snel. Daarna voelt het even trekkerig aan, maar daarna heb je niet het idee dat je iets van make up draagt. 
Ja ik ben fan van de textuur en de werking, maar helaas niet van de kleur. 


De BB cream bevat ook 50 ML en daar betaal je €24,95 voor. Wel wat aan de prijs, maar je moet wat over hebben voor een goede huid toch ? 

Voor meer informatie kan je terecht op Humanandkind.com en je kan dit merk kopen bij ICI Paris.

Q: Hebben jullie al iets van dit merk geprobeerd ?


3 opmerkingen:

  1. Ik ben wel benieuwd geworden naar dit merk, het ziet er erg goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er al het een en ander over gelezen en dat heeft mij best wel nieuwsgierig ernaar gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kende dit merk totaal niet! Maar ik ben nu wel erg benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3