woensdag 15 oktober 2014

He Loves Me


Kan jij net als ik nog geen gedag zeggen deze onze mooie zomer ? Nou dan heb ik een heerlijke budget parfum gevonden die de zomer een klein beetje terug brengt. Benieuwd waar ik dit luchtje heb gekocht en waar hij naar ruikt neem dan snel een kijkje! He Loves me Eau de Toilette is een heerlijk luchtje van.. Jawel, de Primark!
Hij sprak me aan omdat hij zo'n super schattig flesje en verpakking had. Het deed me een beetje denken aan de luchtjes van Marc Jacobs met die bloemen. Super cute. Normaal gesproken ben ik helemaal niet zo van de super budget luchtjes, maar toen ik deze rook was ik om. I'ts like summer in a bottle !

Op de verpakking staat het volgende : Surround yourself with love and flowers. Innocent Daisy and sweet Lily of the valley combine deliciously with a mouth watering crush of green apples and juicy pear. 

Kortom : Daisy, lily, groene appels en peren.. daar ruikt het luchtje naar. Hij is heerlijk fris en doet me in de verte denken aan dat super zoete blauwe luchtje van Ralph Lauren. Mmmm


Ik ben enthousiast. Het enige nadeel is dat je wat vaker moet sprayen, want de geur vervliegt na een tijdje wel een beetje. Maar voor de prijs kan je dat best wel doen, want voor een 50 ML flesje betaald ik  €7,- ! Dat is geen geld toch ? 

Het luchtje is verkrijgbaar bij de Primark en hiermee breng je zeker de zomer een beetje terug.

Q: Wat is jullie favo budget luchtje ? 


1 opmerking:

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3