woensdag 1 oktober 2014

Make me blush


Een tijdje geleden maakte ik op m'n blog een H&M wishlist.
Hierin kwam deze prachtige blush voor. Toen ik in Amsterdam was en hem zag moest ik hem hebben. Eigenlijk voor 1 kleur, maar agh.. hij was maar €3,99 ! Zullen de andere kleuren me ook verbazen ? Deze prachtige blushes vielen me gelijk op. Het had zo een palette kunnen zijn van Sleek. 
Misschien is dat wel hun inspiratie bron geweest. Het doosje is een prachtige kopere kleur met gouden letters en ik vind dat heel chique overkomen.


What can i say ? als je dit ziet liggen moet hij toch mee naar huis voor die prijs ? 


De eerste kleur viel mij heel erg op. Ik was nog opzoek naar een blush voor van die dagen dat je eigenlijk een hele nude look wil. Deze leek me daar perfect voor omdat hij heel zacht van kleur was en matte. De 2e kleur deed me heel erg denken Sleek Rose gold. Deze heb ik al in m'n bezit en dat is weer een hele goede dupe voor Nars Orgasm. De bronze kleur vind ik twijfelachtig, maar ik dacht .. wie weet verbaasd hij me bij de swatches. 


Peach: Dit is een prachtige zacht perzik/roze kleur. Hij is heel warm en bevat geen shimmers.
De pigmentatie is perfect, maar hij kan wel wat poederig zijn. Dit is zeker mijn favoriet! 

Coral: Deze koraal roze kleur is super gepigmenteerd. Let daarom op met het aanbrengen, want het kan al snel to much zijn. Hij bevat shimmers, maar aan Rose Gold van sleek kan hij niet tippen. Die heeft namelijk meer een gouden shimmer. 

Bronze: Tja als bronzer zou ik deze niet echt gebruiken. Hij is mij te donker/oranje. Ik ben sowieso al niet zo'n fan van bronzer met shimmer en deze bevat toch echt een dikke gouden shimmer. Wel is hij mooi als je hem heeeeel licht aanbrengt als gewoon blush. Je krijgt daar een heel warm gezicht van.


Een full face foto met peach. I love this blush <3 Hij is subtiel en warm en perfect bij bijna elke look.
Ik ben tevreden over dit palette en zal peach dus het vaakst gaan gebruiken.
Make me blush palette kost €3,99 en is te koop bij de H&M.

Q: Wat vinden jullie van dit palette ? 


3 opmerkingen:

  1. Ik heb hem ook besteld en hij is van de week binnen gekomen, ik dacht er eigenlijk aan om hem terug te brengen aangezien de rest allemaal niet past. Maar ik denk dat ik hem nu maar houd hihi (A)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3