vrijdag 10 oktober 2014

Prettybox September


Ik heb vandaag weer de Prettybox voor jullie. Een box vol leuke goodies.
Elke maand vertel ik wat prettybox erover zegt en wat ik er van vind.
Deze keer heeft de Pretty box een waarde van €63,95 en ik heb er €14,95 voor betaald. Het is altijd weer spannend wat er in zit! Ben je benieuwd ? Lees dan snel verder Benefit Cosmetics It's Potent! Eye Cream - Miniatuur €9,99

Wat zegt PB : Wij hebben wederom een miniatuur weten te bemachtigen van het merk Benefit! De I'ts Potent oogcreme is een verhelderende oogcreme die walleen onder de ogen aanzienlijk vermindert. De crème helpt fijne lijntjes te vervagen voor een frisse, uitgeslapen blik.

Wat zegt Kim : Benefit is altijd leuk, alleen dit product vind ik niet heel bijzonder. Voor mij werkt het nog niet echt.. of ik moet hem gewoon langer gebruiken. Aghh het potje is heel erg schattig!

So Susan Cosmetics Dual Brow Powder- Full Size €13,99

Wat zegt PB : Maak perfect gedetineerde wenkbrauwen met de Dual Brown Powder van So Susan. Het is de manier om je wenkbrauw op een natuurlijke manier vorm en kleur te geven. De Dual Brow Powder bestaan uit 2 kleuren die je apart kunt gebruiken of kunt mengen voor de perfecte tint te creëren.

Wat zegt Kim : Dit moet dus een heel luxe product voorstellen. Het doosje vind ik onwijs leuk.. maar dan het doosje waar het product in zit ... Pff wat cheap zeg. Ik zou daar zelf geen €13,99 voor betalen. Ook zijn de kleuren niet voor mij. Veel te oranje ! Helaas, dit is een misser voor mij, maar misschien kan ik er iemand anders blij mee maken.
So Susan Cosmetics Concealer Quad - Full Size €22,99

Wat zegt PB : Een compact doosje met 4 verschillende tinten die vlekken en oneffenheden van de huis doen vervagen. Gebruik een concealer kwast om deze concealer aan te brengen.

Wat zegt Kim : Zelfde verhaal als bij de vorige. Leuke design verpakking, maar het doosje is weer heel cheap. Ook vind ik de pigmentatie van concealer tegenvallen. Bij de 3e zie je echt duidelijk m'n moedervlekjes er doorheen komen. Nee, niks voor mij dit. Pluspuntjes bij de So Susan Cosmetics zijn wel dat ze niet getest zijn op dieren en goed zijn voor mensen met allergieën.Lippotlood Unity Cosmetics - Full Size €8,50

Wat zegt PB : Het minerale lippotlood van Unity Cosmetics beschermt tegen UV stralen en is parfumerie en parabeen vrij. 

Wat zegt Kim : Goed potlood! Hij glijdt over je lippen en je zou hem zelfs als "lipstick" kunnen gebruiken. Helaas is de kleur niks voor mij denk ik. Maar misschien kan ik het combineren.


L'Oréal Paris Color Riche Nail Art - Full Size €8,49

Wat zegt PB : Je look is pas echt compleet als je nagels er ook net als de rest van je look, fashionable uitzien. Gebruik daarom de nagelstickers in 2d of 3d voor een look die direct van de catwalk af komt. De nailart sticker is makkelijk aan te brengen en heeft een houdbaarheid van wel 10 dagen.

Wat zegt Kim : Leuk! Deze zie ik wel zitten. Ook het design is leuk. Niks op aan te merken dus.


Verder zat er nog een €10,- Zalando kortingsbon bij aankoop van meer dan €50 euro.
De Prettybox is deze maand eigenlijk niet echt iets voor mij. Ik twijfel om hem op te zeggen, maar ik ben zo benieuwd wat er rond de kerst in zit ! Meer info vinden jullie op Prettybox.nl

Q; Wat vinden jullie van deze maand Prettybox ?4 opmerkingen:

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3