woensdag 23 april 2014

MUA Lipsticks


De laatste producten van m'n MUA haul, de lipsticks! Die kunnen natuurlijk niet ontbreken bij m'n MUA aankopen. Ik nam twee varianten mee naar huis, namelijk de Matte versie en de normale versie.
Dit zijn ze dan ! Een prachtige roze kleur en een mooie perzik kleur. De roze kleur is een normale lippenstift die glimt en de perzik is de matte lippenstift.Perzik kleuren zijn prachtig voor het voorjaar. Toen ik deze zag staan moest ik hem mee naar huis nemen. Hij heeft nog een leuke naam ook : Peachy Keen ! Ik was heel benieuwd hoe het matte effect zou zijn met een perzik kleur, want ik vind het al snel te licht worden en dat geeft je zo'n bleek effect.


De lippenstift brengt wat stroef aan en droogt je lippen een beetje uit. Ook bij deze lippenstift kan ik ( zoals bij elke matte lippenstift ) aanraden om je lippen goed te scrubben en te verzorgen met een lippenbalsem voor je de lippenstift aanbrengt. Verder ben ik enthousiast ! Ik vind de kleur heel lief eruit zien en dit kan zeker één van m'n favoriete kleurtjes worden voor een nude look. De lippenstift gaat zo'n uur of 3 mee, en dit vind ik prima voor een budget lippenstift.
 Deze lippenstift kost €3,49
Vol enthousiasme zocht ik naar de naam van de lippenstift, want de vorige had ook zo'n vrolijke naam. Maar helaas, deze heet shade 12. Beeeeetje een tegenvaller vind je ook niet ? 
Toen ik in de winkel stond heb ik nog lang staan twijfelen over deze lippenstift, want deze bevat glitter. Ik ben nooit zo'n fan van glitter in m'n lippenstift, maar de swatch was toch wel heel mooi.
Ik nam hem mee naar huis en was blij verrast !


De lippenstift brengt soepel aan en droogt je lippen niet uit. De glitter vind ik niet overheersend en eigenlijk heel mooi bij deze lippenstift passen. De kleur trekt op zich goed in je lippen, maar je moet hem wel vaker bijwerken dan de matte lippenstift. Deze is dan ook iets goedkoper. Ik geloof dat ik voor deze zo'n € 2,80 heb betaald ongeveer. 


Wat vinden jullie van de MUA lippenstiften ?
1 opmerking:

  1. Oh ik zie dat je de matte lipsticks al kent haha ;) Verder vind ik ze wel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3