donderdag 30 oktober 2014

Got Milk ?


Één van de meest gehypte NYX producten.. De Jumbo Eye Pencil in Milk. 
Natuurlijk kon ik niet achterblijven en toen er een Douglas kwam in Den Haag die eindelijk NYX verkocht bedacht ik me geen seconde en besloot hem te kopen. Met de vraag : Is het echt zo bijzonder of is het gewoon een simpel oogpotlood ?



Het oogpotlood waar alle beauty guru's het wel eens over hebben gehad. Als je in de beauty wereld Milk zegt, denkt iedereen aan dit potlood. Toch snap ik ergens niet zo waarom deze nou zo bijzonder is. Maar we zullen het gaan zien natuurlijk! De meeste mensen gebruiken hem om een felle kleur net dat beetje extra te geven. 


Je hebt heel veel kleuren Jumbo Eye Pencils die je echt als oogschaduw kan gebruiken, of als basis. Natuurlijk koos ik om te testen voor Milk, maar mocht hij me heel erg bevallen ga ik zeker nog eens naar de Douglas terug !


Milk is een super wit creamy oogpotlood. Een oogpotlood die natuurlijk wat groter is dan andere oogpotloden. Duh, hij heet niet voor niks Jumbo. Hij is dan ook meer bedoeld voor op het bewegend ooglid dan op je waterlijn denk ik. Het enige grote nadeel is dat je hem moet slijpen. Ik had liever een draai functie gezien. 


Het potlood voelt goed en creamy aan! De pigmentatie is prima en hij glijdt over je huid. 
Gelukkig niet zo'n potlood waarbij je je halve ooglid mee wegtrekt als je hem probeert aan te brengen. 


Vandaag ga ik voor een nude look. Alleen wilde ik dat het lichtste gedeelte wat meer aanwezig was. Daarom besloot ik Milk aan te brengen als een basis. Hij is gelukkig makkelijk te blenden.


Na de oogschaduw te hebben aangebracht zie je wel degelijk dat de wit/roze kleur beter "popt",
Ik ben zeker tevreden met dit potlood en ben blij dat hij nu in m'n stash zit. Hij ereast niet en blijft goed lang zitten. Ik ga deze zeker gebruiken als ik een keer bijvoorbeeld een paarse ooglook wil maken. 

Hij is de hype dus zeker waard! De Jumbo Eye Pencil in Milk is te koop bij de Douglas en kost zo'n 6 euro. 

Q: Hebben jullie Milk al in jullie stash ?



8 opmerkingen:

  1. Ik vind die super werken!
    Een leuke tip: gebruik die als basis over je hele ooglid, en daarover je gewone oogschaduw, blijft langer zitten en de kleur gaat er veel feller uitzien! Goed voor als je iets anders doet dan de 'nude look' :)
    x Lisa
    www.lisadebonnet.com kom je ook bij mij langs? :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja zo gebruik ik hem ook, want ik veeg hem daarna een beetje uit. :)

      Leuk blog heb je ;-) x

      Verwijderen
  2. Ik gebruik deze bij al mijn ooglooks, zoveel meer definitie, echt heerlijk! Mooie look heb je ook gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben er eerlijk gezegd toch ook wel heel erg nieuwsgierig naar....misschien moet ik toch ook eens langs bij Douglas voor dit product!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik gebruik hem ook heel vaak, TOPPER!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oeeh, wat een mooierd. Nu wil ik die gelijk gaan kopen. Kim wat doe je nou.... je steekt me aan om geld uit te geven.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit is echt een mooie look! Snel maar weer eens langs Douglas!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3