woensdag 14 mei 2014

Essence all day 16h concealer


Budget topper alert ! 

Concealer is a girls best friend, want je moet toch die donkere cirkels onder je ogen en al die oneffenheden op je gezicht wegwerken. Met foundation krijg je dit soms niet helemaal weg, maar met een touch of concealer is dit zo opgelost. Concealer is ook perfect om een highlightend effect te geven. Als je een kleur die lichter is dan je eigen huidskleur aanbrengt onder de ogen kan dit voor een wakker effect zorgen. 

Vandaag gaan we de Stay all day concealer van Essence proberen. Je hebt meerdere varianten concealer. Bijvoorbeeld een liquid zoals deze, maar ook een crème. Crème is een stevigere substantie die meestal een betere dekking heeft. Als je daar teveel van gebruikt kan dit een cake effect geven en daarom vind ik liquid concealer perfect voor onder de ogen. 


Deze concealer is long lasting en zou volgens Essence 16 uur moeten blijven zitten. 
Ik heb hem vanochtend weer eens op gedaan, ben daarna 1,5 uur wezen sporten en ben zelfs nog even in slaap gevallen op de bank. Maar de concealer zit er nog steeds goed op ( misschien kan hij nu wel een kleine touch up gebruiken) . Een goed resultaat voor een budget concealer 


Ik heb de meeste lichte kleur gekozen in 20 soft beige. Deze zou net wat lichter moeten zijn dan m'n eigen huidskleur voor dat highlighting effect. Je hebt nog een andere variant, maar die is veel geler en dit vind ik bij mijn bleke huid niet zo mooi staan. De concealer breng je makkelijk aan met het kwastje wat erin zit en deze blend ik daarna uit met m'n Real Techniques Sponge.


Ik breng mijn foundation altijd in en driehoek aan. Je dan zie je er zo gek uit haha !
Dit doe ik om de perfecte hightlight te krijgen. Daarna is het blenden geblazen.


Dit is het uiteindelijke perfect. Ik vind hem nog net iets te donker voor een goede hightlighter, maar m'n wallen zijn toch redelijk weg ! Ik vind dit een hele goede concealer en dat voor een leuke budget prijs. Ik geloof dat hij €1,99 kost en hij is verkrijgbaar bij de Kruidvat en Trekpleister.


Wat is jullie beste concealer ?



3 opmerkingen:

  1. Hé, ik kan eindelijk berichtjes achter laten. Ik las je artikelen altijd wel maar ik kon geen bericht plaatsen. Maar nu wel, Leuk :D. Ik gebruik altijd de concealer van Catrice (de middelste toon). Is voor mij de perfecte kleur ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ja ik heb eindelijk de instellingen gevonden ! Dom he haha ! Catrice heb ik ook voor als ik echt een rode huid heb. Die is ook super goed :D

      Verwijderen
  2. Ik heb hem sinds een paar dagen ook en ik vind hem echt TOP

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3