zaterdag 3 mei 2014

Stay CheerfulIn mijn vorige review konden jullie al lezen dat ik erg enthousiast was over de Max Factor Lipfinity in de kleur Always Delicate. Als je dit nog niet hebt gelezen kan je hier klikken !
Always Delicate is nu m'n favo nude kleur en een nieuwe Lipfinity kon dus niet lang achterblijven. 
Ik koos voor het lieve roze kleurtje 024 Stay Cheerful


Ook deze bestaat weer uit twee "lippenstiften" De één is een soort gloss en de andere een balsem die je later aanbrengt om te zorgen dat je lippen niet uitdrogen.


Stay Cheerfull is een roze/rode kleur. Op de foto komt hij donkerder over dan in het echt. 
Ik vind deze kleur heel liefelijk en deze zal bij heel veel looks passen.  Deze breng je als eerste op je lippen aan. Het duurt zo'n halve minuut voordat het echt droog is en dit kan heel raar aanvoelen.


Dat droge los je dan op met deze lippenbalsem. Met deze stick maak je er een echte mooie glimmende lippenstift van. Het zet je kleur zowaar vast. 


Dit is hem dan een uiteindelijk ! Ik heb niet gelogen als ik zei dat hij heel lief oogt toch ? 
Niet te barbie roze, maar precies goed ( Vind ik dan haha ). Volgens Max Factor gaat deze lippenstift 24 uur mee, maar daar ben ik het niet helemaal mee eens. Ja hij gaat heel lang mee, maar je moet toch na een uurtje of 6 even de binnenkant van je lippen bijwerken omdat dit dan toch een beetje afbrokkelt.

Verder ben ik heel tevreden over deze lippenstift. Conclusie na 2 lippenstiften uit de nieuw collectie : Ik ben fan en vind het zeker een aanrader. De lippenstift is wel wat aan de prijzige kant, dus hou goed de folders in de gaten want er zijn regelmatig acties.  Hij is te koop bij de meeste drogisterijen en kost €16,99


Wat vinden jullie van de Max Factor Lipfinity's ?

2 opmerkingen:

  1. Ik heb er nu ook twee, erg fijn! Always Delicate is ook erg mooi, denk dat die jou ook wel zou staan!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt ! Daar heb ik ook een review over geschreven :)

      Verwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3