dinsdag 13 januari 2015

Pastel Nailpolish // H&M


Goedemorgen allemaal, vandaag heb ik iets wat misschien helemaal niet bij dit vieze weer past. Het lijkt namelijk wel herfst! Maar stiekem kan ik niet wachten op de Lente en toen ik deze leuke nagellakjes zag moest ik ze hebben! Benieuwd naar deze budget lakjes ? Lees dan snel verder
Deze vier nagellakjes komen bij de H&M vandaan. De H&M heeft laatste tijd super leuke dingen op gebied van make-up! De pastel kleurtjes vielen me heel erg op en ik besloot ze stiekem alleen mee te nemen voor de topcoat die erbij zit. De flesjes bevatten alle 4, 7ML nagellak.


We hebben een prachtige coole blauw erin zitten die een beetje aan  blauwe druifjes doet denken.
Ik denk dat dit mijn favoriet is van de 3 kleurtjes! Deze dekt in bijna 1 x, maar voor het mooie heeft hij wel een tweede laagje nodig.


De roze heeft iets speciaals. Op eerste gezicht niet een lakje die ik heel snel zou kopen, maar als je goed kijkt heeft hij een hele mooie gouden shimmer erin zitten. Dit maakt het toch een eyecatcher.
Ook deze dekt in twee laagjes.


Geel is een kleur dat je moet durven dragen. Deze pastel geel vind ik heel mooi! 
Ook deze dekt in twee laagjes.


En dan de topcoat waar ik het setje voor kocht. Die vond ik zo cute in combinatie met de pastelkleurtjes. Misschien niet voor op alle nagels, maar wel voor een accent nagel.


De topcoat bestaat uit allemaal pastelkleurige balletjes! Ik zie zo snel, licht roze, blauw wit en groen.


Dit zij de kleuren zonder de topcoat. Excuses voor de slecht nagelriemen! 


En hier één een accent nagel met de topcoat. Hoe lief oogt dit? Ik ben fan! 


Conclusie : Leuke kleurtjes en super gave topcoat. Voor €5,99 is dit zeker een leuk setje om te kopen of cadeau te doen. De lakjes drogen snel op wat zeker een pluspunt is.

Q: Wat vinden jullie van Pastel nagellak ?

5 opmerkingen:

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3