maandag 5 januari 2015

Hello my new love!


Nieuw jaar nieuwe telefoon! Mijn oude vertrouwde iPhone 5 moest toch eindelijk plaats maken voor m'n nieuwe liefde : de iPhone 6! Benieuwd wat ik van deze telefoon vind en voor welke ik precies heb gekozen? Lees dan snel verder! 
Aan de doos valt niet zoveel aan te merken. Ik hou wel van dat strakke, maar je ziet niet gelijk om welke het gaat. Als je goed kijkt zijn de letters : GOUD! Ja ik heb de gouden iPhone 6! Hierbij heb ik ook AppleCare+ gekocht. Dit zie je niet, maar dit is een verzekering. Dit kost €99,- en dan kan je tot 2x aan toe je iPhone in de wc laten vallen en dan heb je voor €69 euro een nieuwe. Echt een aanrader!


Dit is de gouden iPhone 6 in 64 GB. Waarom 64 GB? Omdat ik hiervoor 16 GB had en dat toch net te weinig vond. Met deze iPhone zit ik er namelijk over na te denken om misschien filmpjes op te nemen. Want de camera is in ieder geval een stuk beter. Jullie zien het trouwens goed, ik heb instagram hihi, gaan jullie me volgen en me helpen de 600 volgers te halen?


Kijk hoe mooi en dun de iPhone is. Persoonlijk ben ik erg fan van de afgeronde hoekjes, want dit ligt een stuk beter in je hand. Ook heb zoals je een beetje kan zien Touch-ID. Dit houdt in dat ik geen code meer hoef in te voeren, maar dat hij gewoon je vinger afdruk leest.


Het enige waar ik super aan moet wennen is dat de sleep-wake button, ook wel de aan uit knop aan de zijkant zit. Dit is omdat het scherm vrij groot is en je anders niet bij de knop kan. Wisten jullie dat als je met je duim niet boven bij het scherm kan komen, je twee keer op de home button kan tikken en dat het scherm dan een stukje naar beneden komt? Het beeld dan he haha. Super handig! 


Hier zie je de gouden kleur het best. Echt super tacky goud is het gelukkig niet. Het is eerder een mooie champagne kleur! 


Ik ben natuurlijk razend enthousiast en hoop dat ik hier misschien wat tutorials mee kan opnemen. 
De iPhone 6 64 GB kost €799,- en is te koop bij de Apple store. Ook AppleCare+ is verkrijgbaar bij de Apple store voor €99,-

Q: Wat vinden jullie van m'n nieuwe liefde?

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk artikeltje, eind juni loopt mijn abonnement af en ik heb lease een lease iphone 5. Ik denk dat ik de iphone 6 dan ga aanschaffen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker doen! Als je vragen hebt mag je die altijd aan me stellen haha

      Verwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3