vrijdag 9 januari 2015

New Year TAG


Deze tag zag ik laatst bij Vera Camilla voorbij komen en ik vond hem zo leuk dat ik hem ook graag wilde doen. Misschien een beetje laat, maar ik wilde hem niet overslaan. Als jullie de tag leuk vinden mag je hem natuurlijk overnemen. Benieuwd naar de tag? lees dan snel verder!


1. Wat is het leukste wat je afgelopen jaar hebt gedaan?

Hmm het leukste! Dat is lastig, want ik heb wel een paar dingen die ik heel leuk vond. Het eerste is dat ik ben begonnen met bloggen. Ik vond het altijd super leuk om van andere te lezen, maar zelf durfde ik het nooit. Uiteindelijk dacht ik, als andere het kunnen, waarom ik dan niet? En zou is Beyoutiful-Lifestyle opstaan. 

Het tweede leuke is m'n nieuwe baan! Ik heb daarbij al zoveel geleerd en zoveel leuke lieve collega's gekregen die ik gewoon een beetje als familie zie! Ik ga elke keer met plezier naar m'n werk.

Oh en ik ben naar Beyoncé geweest hihi! 

2. Wat ben je anders gaan doen met make-up afgelopen jaar?

Ik ben wat meer gaan experimenteren met make up. Nu ga ik de deur niet uit zonder dat ik een beetje m'n wangen heb gecontourd. Ik vind het prachtig! 

3. Wat is je favoriete liedje van afgelopen jaar?

Oei lastig, het eerste half jaar zeker "Drunk in Love" van Beyoncé. Daarna, tja allemaal Beyoncé haha, 7/11 en Flawless (remix met Nicki Minaj). Je kan wel zeggen dat ik een groot fan ben!4.Wat was je favoriete trend van afgelopen jaar?

Net als alle andere bloggers, de 90's Kylie Jenner lip kleur. Ik hoop dat ik dit nog lang kan doen, want ik vind het prachtig. Ik ben ook heel benieuwd naar de Nude collectie van Essence die een paar mooie 90's bruine kleuren bevatten hihi.

5. Had je goede voornemens en heb je je eraan gehouden?

Ja! Ik ben vorig jaar 3 januari begonnen met sporten en heb nog geen week overgeslagen. Ik moet zeggen dat ik stiekem best trots ben daarop. De afgelopen 5 maanden ben ik 10 KG afgevallen, de 6 maanden daarvoor misschien wel 5!6.Waar kijk je het meeste naar uit aankomend jaar?

Waar ik het meest naar uit kijk maar ook het meest tegenop is het halen van m'n diploma. Als ik eraan denk krijg ik al zenuwen aanvallen. Maar ik kan serieus niet wachten tot ik er vanaf ben. Bleh wat haat ik school!

7. Wat zijn je goede voornemens van dit jaar?  

Diploma halen, video's opnemen en nog 8 kilo afvallen!
Neem de tag gerust over! Laat even een reactie achter, want ik vind die van jullie ook leuk om te lezen?


2 opmerkingen:

  1. Wat knapt dat je nog geen enkele week hebt overgeslagen met sporten! Je bent vast een zeker super trots op het resultaat! Keep up the good work! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beyoncé is cool haha :) Ik vind je helemaal mooi zoals je bent! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3