woensdag 7 januari 2015

Goede voornemens 2015 : Blog, Beauty & Health


Een beetje laat, maar het kan nog! Goede voornemens is eigenlijk iets waar ik niet zo van ben. 
Elk jaar was mijn goede voornemen afvallen en gezond eten. Nou in 2014 is dat eindelijk goed gelukt, maar op het gebied van bloggen & beauty is dit helemaal nieuw. Benieuwd wat dus mijn goede voornemens zijn van dit jaar? Lees dan verder!

BLOG 

Softbox
Een softbox kopen. Dit is een lamp waardoor je s'avonds ook nog eventueel foto's kan nemen.
Ik merk dat ik overdag niet altijd tijd heb om te fotograferen en dat er dan vaak de volgende dag geen blogpost online komt. Dit vind ik jammer. Ook zijn mijn foto's altijd net te donker.

Filmpjes opnemen
Sinds drie dagen heb ik een iPhone 6. Deze heeft een goede camera! En wanneer ik dan een softbox heb kan ik misschien tutorials of shoplogs opnemen. Ik stel dit de hele tijd uit omdat ik het stiekem heel eng vind!

Nieuwe Camera kopen ( als het financieel uitkomt ) 
Dit zal misschien aan het einde van 2015 komen, maar ik zou heel graag de Canon 700D willen.
Deze maakt prachtige foto's en dit zou echt een aanwinst zijn voor m'n blog.

Beter leren vooruitwerken
Ik merk nu heel vaak dat ik dagen oversla omdat ik eigenlijk te lui ben om vooruit te werken. 
Hier mag in 2015 wel wat verandering in komen.

Overgaan op WordPress 
Sorry blogger, maar ik vind WordPress Designs toch net wat mooier!

BEAUTY


Out of the box 
Wat meer proberen qua make up. Ik merk nu dat ik vaak voor een basic look ga, en soms mag dit wel wat spannender! Mijn doel is dan wel om een leuke palette daarvoor te scoren. Bijvoorbeeld het Vice palette van Urban Decay

Chanel 
Het is toch een keer een droom van me om een heuleee mooie lippenstift van Chanel te scoren. 
Dit eigenlijk alleen al voor het voor het mooie tasje wat je erbij krijgt bij de Bijenkorf hihi.

Alleen iets kopen als ik het echt wil of nodig heb!
Oh maar hij is in de sale, hoor ik mezelf vaak zeggen. Zo koop ik bijvoorbeeld Snow Fairy (LUSH) die is afgeprijsd van 14 euro voor 7 euro. Later denk ik bij mezelf. Hij is wel lekker, maar hallo kim, het is wel 7 euro voor een beetje douchegel! 

Make-Up beter organiseren
Ja, ik heb zoveel make-up in m'n dagelijkse make up bakken dat het een beetje to much word. Het word tijd dat ik eens wat oude make-up ga weg knikkeren. 

HEALTH


Blijven volhouden
Dit is eigenlijk m'n enigste doel op het gebied van Health.  Zoals jullie af en toe kunnen lezen ben ik volop bezig met sporten. 10KG is er al af en ik ben van plan nog tussen de 7 & 10 KG af te vallen. Nee ik hoef niet graatmager te worden, maar ik wil gewoon zeker zijn van mezelf! Op het gebied van eten gaat het goed, maar er kan altijd aan gewerkt worden. Do not give up! 

Q: Wat zijn jouw goede voornemens?3 opmerkingen:

  1. Mooie voornemens :) Ik zou ook graag een softbox willen of iets van lampen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke en mooie voornemens zeg, Netjes trouwens van die 10 kg, doorgaan is echt de key inderdaad. En wat betreft filmen: gewoon over je angst heen zetten. Ik denk dat iedereen er leuk op gaat reageren en je het misschien zelf ook wel ontzettend leuk gaat vinden ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mooie voornemens, ik zou ook graag wat beter mijn best willen doen qua sporten en gezond eten.. ik ben benieuwd naar je video's als je ze gaat maken hihi, hier kriebelt het ook al een tijdje. De sale shopping herken ik, ik besluit nu niks uit de sale van Catrice en Essence te kopen..

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3