vrijdag 28 november 2014

Little Ro's Flowers


Nog iets leuk wat ik voor m'n verjaardag heb gekregen! Een hele grote doos vol met Lush goodies.
Je kan nooit de fout in gaan met Lush toch ? Mijn beste vrienden Rik en Delano dachten dat ook en veraste me met deze hele grote doos, met een hele leuke inhoud! Misschien een leuk cadeau voor Sinterklaas of Kerst ? Nieuwsgierig naar wat er in de box zit ? Lees dan snel verder! 
Ro's Argan Body Conditioner 45 G


Ro's Argan Body Conditioner is een rijke conditioner voor je lichaam met luxe argon olie en exclusieve rozenabsolue. Ja, vraag me niet wat het laatste is, maar het zal dus wel met roosjes te maken hebben. Deze crème is lekker hydraterend en voelt heerlijk aan op je huid. Een echte aanrader!

Rose Jam 100 G


Dit is een Limited Edition Shower gel. Hij is bloemig en romantisch en zorgt voor een fantastisch geurende huid. Je ruikt inderdaad heel de dag naar roosjes. Ook heeft hij nog iets kruidigs in zich en ik vind hem echt heerlijk! 

Vanilla Dee-Lite 100 G


Een luchtige snel intrekkende bodylotion met de zoete verwarmende geur van vanille en tonka. 
Ik kan niet echt vinden wat tonka is, maar de bodylotion ruikt heerlijk. Perfect om je mee in te smeren na het douchen. Hmmm, dit kan wel één van m'n nieuwe favorieten worden. De omschrijving van Lush is helemaal waar!

Gorgeous Moisturiser 10 G



Koudgeperste oliën en verse vruchten sappen geven je een stralende huid.
Het is een klein potje, maar a little bit goes a long way. Hij is super hydraterend en ruikt overigens heerlijk. Perfect voor de winter dagen, waneer m'n huid toch een stukje droger is.

Honey I washed the kids zeep 120 G


Ahh, deze had ik al en vind ik heerlijk. Ik ben daarom zeker blij om een groter stuk toe te voegen aan m'n collectie. Deze zeep ruikt naar toffee en honing. Je zou het bijna op willen eten! 

Tender is the night massage bar 60 G


Jasmijn en ylang yang brengen je in de mood voor sexy times. Hahaha die omschrijving maakt me aan het lachen. Ik hoor het borat gewoon zeggen. Very nice ! Je laat hem een beetje smelten in je handen en daarna kan je je lichaam ermee insmeren of leuker nog, je laten masseren natuurlijk! 
Het voelt in iedergeval heerlijk aan! 


Ik heb heel slecht opgezocht hoeveel dit pakket kost ( Sorry Rik en Delaan ).
Dit pakket kost €52,95. Holy Moly dat is een duur cadeau voor m'n verjaardag.
Maar ik ben er super blij mee ! 

Q: Welk van deze producten zouden jullie wel willen hebben ?


2 opmerkingen:

  1. de tender in the night massage bar, dat ziet er onwijs prettig en lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is hij zeker! Ik wil stiekem ook nog de snow fairy versie haha

      Verwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3