maandag 24 november 2014

Kayla Itsines workouts #5


Jaaaaa we did it ! We hebben de 12 lood zware weken van Kayla Itsines voltooid.
Gesloopt maar voldaan kijk ik terug naar 12 weken met veel ups and downs. 
Maar hier blijft het niet bij. Inmiddels hebben Mandy en ik het tweede boek al in huis en gaan daar met goede motivatie weer vol voor!  Benieuwd naar m'n resultaten ? lees dan snel verder !Trotse koppies ! We hebben het toch maar geflikt. Elke week weer op z'n minst 5 dagen per week naar de sport school. In principe vond ik dat nog het makkelijkste van alles. Het meeste moeite had ik met het laten staan van allemaal lekker. Nope, niet elke avond meer aardappelen met gehaktballen of m'n beroemde spinazie pasta met spekkies. Nee, mijn en mandy's dieet bestond vooral uit : KIP ! haha


Voor de mensen die het moeilijk vinden om zich elke keer weer naar de sportschool te slepen, zoek een sport buddy. Want ja het is moeilijk, maar samen ben je toch een stuk meer gemotiveerd!


Dit zijn onze verschillen! Kijk het dunne koppie van Mandy even. Ze heeft het super goed gedaan en is net zoals mij 8 Kilo kwijt ( Inmiddels misschien al meer ) 


Jup, 8 kilo in 12 weken. Niet super veel, maar het verschil ben ik zeker wel blij mee. M'n benen zijn dunner, m'n armen zijn dunner en m'n gezicht is niet meer zo bol. Helaas heb ik nog een beetje een een buikje, maar dit is super lastig om eventjes weg te krijgen natuurlijk. De love handles zijn bijnaaaa verleden tijd haha.


Aan de zijkant zie je het verschil ook wel. Bij m'n maag is het een stuk platter en ook hier zie je het verschil wel een beetje qua benen en armen. Op naar boek 2 !

Ik hoop dat ik jullie met mijn verhalen een beetje kan motiveren, want als ik het kan, kan iedereen het! Nog even een shout out naar m'n moeder, die is namelijk ook aan het diëten en is al meer dan 12 kilo kwijt! 

Q; Hoe vaak sporten jullie per week ?


6 opmerkingen:

 1. Wauw Kim, je ziet echt een onwijs verschil. Wat knap van je!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw. Ik kom via blogbydenisee op jouw blog. Wat een super resultaten zeg! Onwerkelijk haast. Ik ga toch maar eens kijken of ik ook iets in die richting moet gaan zoeken.. ben flauw van mijn extra zwembandjes :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je het leuk vind kan je me volgen via Bloglovin! Ik zal vaker posten :) If i can do it, you can do it!

   Verwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3