woensdag 3 december 2014

MAC Mineralize Blush in Warm Soul


Say hello to my new favorite blush! Deze blush stond al een tijdje op m'n verlanglijstje.
Toen ik cadeaubonnen kreeg voor m'n verjaardag bedacht ik me geen moment en nam deze beauty mee naar huis. Altijd leuk om te shoppen zonder dat je zelf moet betalen haha!
De naam van m'n nieuwe baby is : Warm Soul. Het is een Mineralize blush die bekend staan om hun pigment en shimmer. Ik hou wel van een beetje shimmer in m'n blush. Dit is m'n tweede mineralize product van Mac. Zijn grote zus Soft and Gentle is prachtig te combineren met deze beauty.


De blush zit in de nieuwe verpakking. Ik moet hier nog steeds aan wennen. 
Ik blijf erbij dat ik de oude verpakkingen een stuk mooier vind. De magnetische sluiting vind ik dan wel weer een stuk fijner! Helaas zit er wel iets minder blush in, dan in de oude verpakking. Zo'n 3 gram! 


Op de foto lijkt de blush weer heel oranje, maar het is echt een prachtige soft abrikoos kleur met een hele mooie golden finish. Ik neig altijd wat meer naar dit soort kleuren omdat dat net dat beetje extra warmte aan je gezicht geeft. Met roze blijf ik altijd zo'n bleekscheet.


Deze foto heb ik even genomen met flits om dat de shimmer goed uit komt.
Warm soul is goed gepigmenteerd, maar ook niet te. Hij valt goed op te bouwen.


Ik vind hem echt gorgeous en het is echt een pareltje in m'n collectie. Want wie wil er nou niet een MAC blush in z'n stash. Nou, als je net zo'n bleekscheet bent als ik is dit perfect voor van de winter. 
De volgende op de wishlist is : Dainty! (Al vind ik die wat mooier voor richting de zomer) 

Q: Wat is jullie favoriete MAC blush ?


4 opmerkingen:

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3