dinsdag 4 november 2014

Monthly Favorites : Oktober


De maand Oktober is alweer voorbij en we zitten weer in m'n favoriete maand van het jaar.
November is namelijk de maand waarin ik jarig ben! In de maand Oktober heb ik een weer een aantal favoriete verzameld, waaronder wat nieuwe producten, maar ook herontdekte producten! Benieuwd naar m'n Monthly Favorites ? Neem dan snel een kijkje!



Als eerst een herontdekt product. Het matte palette van MUA. Het gekke is dat dit palette eerst heel erg tegenviel, maar hoe vaker ik hem gebruik, hoe fijner ik hem vind werken. Ik heb hem deze maand vaak gebruikt voor nude looks.

Het volgende wat ik wist te scoren in het drie meter schap van Catrice is het Liquid Metal Eye Pencil. Een prachtig oogpotlood waarbij het serieus lijkt alsof je gesmolten metaal op je ogen hebt!


Een klein beetje herontdekt is de MATTraction lipstick van Catrice! Ik kocht hem, maar omdat ik eigenlijk niet zo snel rood durf te dragen belande hij weer in een lade. Toch besloot ik hem wat vaker te dragen en met succes! Ik heb heel wat complimentjes gehad!

Ze staan niet zo goed op de foto hier, maar de Miracle gel nailpolishes van Sally Hansen zijn zeker favoriet. Birthday Suit is een kleur die je bij alles kan dragen en daarom heb ik hem ook zeker vaak op.


Een palette wat jullie ook al op m'n blog voorbij zagen komen is het Blush Palette van H&M. Eigenlijk gebruik ik hier maar één kleur van en dat is de hele lichte peach. Deze geeft net wat meer warmte in het gezicht. 

M'n laatste topper is NYX Jumbo Eye Pencil in Milk. Deze maand ben ik eindelijk meegegaan in de hype en dat was een hele goed beslissing. Ik gebruik hem nu dagelijks als oogschaduwbasis waardoor de kleuren er net wat meer uitspringen dan met een normale oogschaduwbasis.


Dit waren m'n favorieten van de maand Oktober! 
Q: Wat zijn jouw favorieten ?


3 opmerkingen:

  1. Rode lipstick... Dat durf ik ook niet dragen, omdat niemand van mijn leeftijd het ook doet.. ;) leuke nagellakjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Weet niet hoe oud je bent, maar gewoon doen! Dan val je lekker op haha!

      Verwijderen
  2. Hi Kimberly
    Leuke post!!! Mooie foto's ook!! :)

    X Lily
    www.hashtagbylily.com

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3