dinsdag 22 juli 2014

BE Creative Divine Palette


Sale, ik word er erg vrolijk van. M'n bankrekening daarin tegen niet echt. 
Voor m'n moeders verjaardag ging ik de Ici Paris in en ik kwam heel fout met iets voor mezelf terug.
Een prachtig palette van BE Creative. Be Creative bestaat nog niet zo heel erg lang en ik had er zelf ook nog niks van. Het is een betaalbare professionele make up lijn die te koop is bij de Ici Paris. 

Dit palette kost normaal gesproken 33 euro en ik nam hem voor €9,98 mee naar huis. 


Het doosje heeft een prachtig design en voelt heel luxe aan. Hij is vrij zwaar en heeft een heel leuk krokodillen patroon. Voordat ik het vergeet te melden : Dit is het BE Divine palette. 


Het palette bestaat uit zes oogschaduws, een highlighter en een blush. In principe is 33 euro aan de dure kant, maar je krijgt er natuurlijk wel heel wat voor. Het is daarom ook een prachtig palette om mee op vakantie te gaan en voor €9,98 is hij helemaal geweldig.


Alle kleuren oogschaduw zijn shimmer oogschaduwen. Beetje jammer want ik breng altijd graag een matte kleur oogschaduw aan in m'n crease. Desalniettemin vind ik de kleuren heel mooi en prachtig voor zowel een natuurlijke look als voor een mooie party look. De blush is wel matte en de highlighter heeft natuurlijk een prachtige glinstering.


Jeej , alle kleuren hebben namen. Dat vind ik altijd een pluspunt! 
Vinden jullie ze ook niet prachtig ?  Over naar de swatches 


De pigmentatie van de blush is prima in orde. Niet te sterk, want anders krijg je zo'n clown effect. Het is een hele mooie koraal kleur. Hij geeft een hele mooie warme gloed op het gezicht.

De highlighter is perfect voor een lichte huid. Hij is vrij bleek met een roze ondertoon. Ik heb het natuurlijk niet getest op een donkere huidskleur, dus ik twijfel een beetje of het mooi is omdat ik de pigmentatie vrij sterk vind. Wat vinden jullie ? 



WOAH ! Check die pigmentatie van de oogschaduwen ! Geweldig, hier kan je vast een hele mooie look mee maken. De kleuren zijn prachtig warm en ik ben verliefd op de eerste kleur. De oogschaduwen zijn heel romig, makkelijk om aan te brengen en je hebt bijna geen fall out. 


Dit is de look die ik er mee heb gecreëerd. Het is een leuke bruine look die goed te combineren is met een felle lipstick. De blush is niet te opvallend en de highlighter niet te licht. Ik ben super blij met dit palette! 

Het palette kan je nog steeds bestellen via iciparisxl.nl

Hebben jullie al wat in jullie collectie van BE Creative ?


4 opmerkingen:

  1. Wat een mooi palette, die kan je veel gebruiken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat een bijzonder palette, ik heb nog weinig van dit merk! De pigmentatie is fantastisch, ik vind de bruin/rode kleur echt prachtig!!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het super leuk vinden als jullie een reactie achterlaten ! <3